R5 5600 sisteme RTX 5060 takılır mı?

Recai Cobain

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU - AMD Ryzen 5 5600 / ANAKART - Asus B450M Dragon / RAM - XPG Gammix D10 3200 MHz 2X8 / PSU - Power Boost BST 500 / EKRAN KARTI - Asus ROG Strix RX580 8GB / SSD - Adata SU630 480 GB / LG 22MK400H Monitör /Logitech G102lightsync
Merhaba, RX 580 artık yeni oyunlarda rahat çalışmadığı için RTX 5060 almaya karar verdim. Sistemimde ASUS B450M Dragon anakart, Gammix D10 16 GB DDR4 RAM, Ryzen 5 5600 işlemci ve Power Boost markasına ait 500W PSU var. Kartı aldığım zaman uyumsuzluk oluşturabilecek bileşen veya başıma gelme ihtimali olan sıkıntılar varsa söyler misiniz?

Uyumsuzluk yapacak bir parça yok, sorunsuz kullanabilmen lazım.
Fakat kalitesiz olduğu için sistemini korumak amacıyla PSU'nu değiştirsen iyi olur.

Merhaba, RX 580 artık yeni oyunlarda rahat çalışmadığı için RTX 5060 almaya karar verdim. Sistemimde ASUS B450M Dragon anakart, Gammix D10 16 GB DDR4 RAM, Ryzen 5 5600 işlemci ve Power Boost markasına ait 500W PSU var. Kartı aldığım zaman uyumsuzluk oluşturabilecek bileşen veya başıma gelme ihtimali olan sıkıntılar varsa söyler misiniz?

Güç kaynağı yetmeyebilir.

PSU değişimi yap en kısa sürede.

Vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Yorumlarınızı dikkate alarak ekran kartıyla beraber iyi bir PSU değişimi yapacağım.

Ben Radeon 9070 taktım aynı işlemciye, aynı markanı C4 PSU'sunu kullanıyorum problemsiz çalışıyor. 500Watt yetmeyebilir demiş arkadaşlar ama muhtemelen yeterli olur.

Yine de PSU değiştirebildiğiniz an değiştirin.

Ben Radeon 9070 taktım aynı işlemciye, aynı markanı C4 PSU'sunu kullanıyorum problemsiz çalışıyor. 500watt yetmeyebilir demiş arkadaşlar ama muhtemelen yeterli olur.

Yine de PSU değiştirebildiğiniz an değiştirin.

Bende yeterli olabileceğini düşünüyorum fakat her an her şey olabilir biraz araştırmam sonucu rezalet bir PSU olduğunu anladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı