Sistemine uygun alabilirsin. RAM'lerini çıkartmana gerek yok soğutucu RAM'lerin üstüne gelecek zaten. Anakartın arkasında bir tane plaka bulunur o plakaya sabitlemen gerek soğutucu vidalarını. Elindeki termal macun nedir?
Almak istediğin soğutucu belleklere temas edecek kadar geniş değil. Bu yüzden bellekleri sökmeden de monte edebilirsin. Normalde anakartın arka tarafına soğutucunun kendi plakasını oturtman gerektiği için anakartı sökmen gerek. Ancak anakartı sökmeden yapmanın bir yolu var.
Kasanın yapısı gereği, kasa içerisinde anakartın oturduğu yerin arkası komple kapalı değil, pencere gibi bir açıklık var. Kasanın arka kapağını açarsan direkt soğutucunun plakasının geleceği yere erişebilirsin. Böylelikle anakartı komple sökmene gerek kalmaz. Ayrıca elindeki termal macunun marka modelini paylaşır mısın?
Temperli camın tam karşısındaki alüminyum kapaktan bahsediyorsak onun da vidaları kasanın arka I/O soketlerinin olduğu yerde bulunuyor. Ayrıca elindeki termal macun iyi. Kutusundan çıkanı kullanmasan da olur.COOLER MASTER MASTERGEL MAKER NANO PARTİKÜLLÜ TERMAL MACUN R2 kullanıyorum
COOLER MASTER MASTERGEL MAKER NANO PARTİKÜLLÜ TERMAL MACUN R2 kullanıyorum, peki kasanın arkasındaki kapağı açma yerini göremedim yani vida falan yok nasıl acıcam arka kapağı?
he tamamdır eyw bu arkalardan acıp direk yaparım o zaman termal macunu nasıl sıkıcagımı bilmiyom bu arada onun için sürme aparatı yok fırca falan yani direk X şeklinde az bi şekilde sürüp koyucam fanı üstüne olur mu öyle?Temperli camın tam karşısındaki alüminyum kapaktan bahsediyorsak onun da vidaları kasanın arka I/O soketlerinin olduğu yerde bulunuyor. Ayrıca elindeki termal macun iyi. Kutusundan çıkanı kullanmasan da olur.
Eki Görüntüle 2229650
he bide İD COOLİNG in kendi kurulum videosuna baktım orda amdler için olanda niyeyse videoda arkaya takmıyor o aparatı neden acaba?Temperli camın tam karşısındaki alüminyum kapaktan bahsediyorsak onun da vidaları kasanın arka I/O soketlerinin olduğu yerde bulunuyor. Ayrıca elindeki termal macun iyi. Kutusundan çıkanı kullanmasan da olur.
Eki Görüntüle 2229650
aynı videonun intel veriyonunda direk en başta onu takıyor neden acaba ,ondan kafam karıştıhe tamamdır eyw bu arkalardan acıp direk yaparım o zaman termal macunu nasıl sıkıcagımı bilmiyom bu arada onun için sürme aparatı yok fırca falan yani direk X şeklinde az bi şekilde sürüp koyucam fanı üstüne olur mu öyle?
he bide İD COOLİNG in kendi kurulum videosuna baktım orda amdler için olanda niyeyse videoda arkaya takmıyor o aparatı neden acaba?
Yeterli olur.he tamamdır eyw bu arkalardan acıp direk yaparım o zaman termal macunu nasıl sıkıcagımı bilmiyom bu arada onun için sürme aparatı yok fırca falan yani direk X şeklinde az bi şekilde sürüp koyucam fanı üstüne olur mu öyle?
AMD için üretilen anakartlarda kendi arka plakası bulunuyor soğutucu için. Bu yüzden kutusundan çıkan arka parçaya gerek kalmadan anakartın kendi plakasıyla montaj yapılabiliyordur.he bide İD COOLİNG in kendi kurulum videosuna baktım orda amdler için olanda niyeyse videoda arkaya takmıyor o aparatı neden acaba?
Çünkü Intel için üretilen anakartlarda genelde arka plaka bulunmaz.aynı videonun intel veriyonunda direk en başta onu takıyor neden acaba ,ondan kafam karıştı
yani arkayı falan acmama gerek yok direk normal montajı yapsam olur dimi (amd ryzen 5 5600 kullanıyorum)Yeterli olur.
AMD için üretilen anakartlarda kendi arka plakası bulunuyor soğutucu için. Bu yüzden kutusundan çıkan arka parçaya gerek kalmadan anakartın kendi plakasıyla montaj yapılabiliyordur.
Çünkü Intel için üretilen anakartlarda genelde arka plaka bulunmaz.
Wraith Stealth'i söktüğünde arkadaki plaka boşta kalacak. Anakarta yapışık vaziyette değil. Hem eskisini sökerken, hem de yenisini monte ederken arkadan onu tutmalısın ki düşmesin.yani arkayı falan acmama gerek yok direk normal montajı yapsam olur dimi (amd ryzen 5 5600 kullanıyorum)
tam olarak ne dediğini anlamadım yani kasayı yatırıcam önce işlemci fanını sökücem sonra gerekli aparatlı direk yerine koyup montajlıcam bu videodaki gibi yapıcam işte doğru mudur?Wraith Stealth'i söktüğünde arkadaki plaka boşta kalacak. Anakarta yapışık vaziyette değil. Hem eskisini sökerken, hem de yenisini monte ederken arkadan onu tutmalısın ki düşmesin.