R5 5600 sisteme SE124 XT işlemci soğutucu uygun mudur?

Video, benim anlattığımın görselleştirilmiş hali. Sen Wraith Stealth'i söktüğünde anakartın arkasındaki plakayı da almayacaksın, SE 214 XT'yi monte ederken de kutusundan çıkan arka plakayı değil bu plakayı kullanacaksın. Zaten videodaki "Remove the plastic retention, bu keep the metal backplate." yazısı buna ithafen söyleniyor.

Hmm anlıyorum, yani videoda yapılanın tıpatıp aynısı yapsam olur dimi?

bunun boyutu daha büyük göründü hocam kasa o kadar büyük değil benim hem zaten şimdi bunu zar zor anladım kurulumunu hiç riske gerek yok bence eyw ama yinede

Başka türlü bir montaj yöntemi yok zaten.
tamamdır o zaman kolaymış zaten hiç istemiyordum arka kapağı aç, arkaya aparat tak falan hiç gerek yokmuş pazartesi sipariş ediyorum teşekkür ederim ilginiz için

Başka türlü bir montaj yöntemi yok zaten.
hocam bi dk suan birşey okudum galiba ben soğutucuyu söktüğümde su bi video atmıştım ilk adım olarak Remove the plastic retention, yazıyor o işlemi yaparken arka plakayı arkadan tutmam mı gerekiyor yoksa düşer mi?

Son düzenleme:
Wraith Stealth'i sökerken de, SE 124 XT'yi monte ederken de arkadaki plakayı tutman gerekiyor ki düşmesin. Birkaç mesaj önce zaten belirttim bunu. Arada kaynamış olabilir.

Wraith Stealth'i sökerken de, SE 124 XT'yi monte ederken de arkadaki plakayı tutman gerekiyor ki düşmesin. Birkaç mesaj önce zaten belirttim bunu. Arada kaynamış olabilir.
hmm tamam anladığım kadarıyla o plastikler tutuyor o arkadaki plakayı, o yüzden arka kapağı acıp bi yandan şeyi söküp diğer yandan onu tutucam değil mi?

Konun üzerinden biraz vakit geçmiş ama Power bost P3385 kasam var ön taraftaki fanları değiştirmek için ön tarafı açmam gerekiyor ama içinde ve etranda vida göremedim yukarı aşağı falan kaydırıpta açmayı denemedim ama bir türlü açamadım yardımcı olabilecek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…