E erasddd Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #11 yusufb54 dedi: Hocam sizce Hocam sistem sizce yeterlimi cs 2 valo gibi oyunlarda Genişletmek için tıkla... Gayet yeterli şuan ben daha kötüsünü kullanıyorum her iki oyundada rahat 200 fps alıyorum
yusufb54 dedi: Hocam sizce Hocam sistem sizce yeterlimi cs 2 valo gibi oyunlarda Genişletmek için tıkla... Gayet yeterli şuan ben daha kötüsünü kullanıyorum her iki oyundada rahat 200 fps alıyorum
yusufb54 Femtopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #12 Ayturan dedi: Kule tipi soğutucu tercih edilmeli. Mesela şöyle bir ürün alınabilir. Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkurler hocam saolun erasddd dedi: Gayet yeterli şuan ben daha kötüsünü kullanıyorum her iki oyundada rahat 200 fps alıyorum Genişletmek için tıkla... Teşşekurler hocam icime su serptiniz
Ayturan dedi: Kule tipi soğutucu tercih edilmeli. Mesela şöyle bir ürün alınabilir. Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkurler hocam saolun erasddd dedi: Gayet yeterli şuan ben daha kötüsünü kullanıyorum her iki oyundada rahat 200 fps alıyorum Genişletmek için tıkla... Teşşekurler hocam icime su serptiniz
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #13 Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr