P predator82tr Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 13 16 Aralık 2023 #11 Merhaba bu konu hakkında bir şey sormak istiyorum, bu sıvı soğutucular ilerde pc yi kullandıkça sıvı kaçırması oluyor mu bu bildiğimiz normal su mu?
Merhaba bu konu hakkında bir şey sormak istiyorum, bu sıvı soğutucular ilerde pc yi kullandıkça sıvı kaçırması oluyor mu bu bildiğimiz normal su mu?
6 621824 Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 128 16 Aralık 2023 #12 predator82tr dedi: Merhaba bu konu hakkında bir şey sormak istiyorum, bu sıvı soğutucular ileride PC'yi kullandıkça sıvı kaçırması oluyor mu bu bildiğimiz normal su mu? Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutuculardaki sıvı normal sudan farklı bir şey oluyor eğer kaliteli değilse su kaçırma olabilir. Ve eğer o sıvı anakartla veya anakartın üstündeki bir parçayla temas ederse sıkıntı çıkarabiliyor diye duymuştum.
predator82tr dedi: Merhaba bu konu hakkında bir şey sormak istiyorum, bu sıvı soğutucular ileride PC'yi kullandıkça sıvı kaçırması oluyor mu bu bildiğimiz normal su mu? Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutuculardaki sıvı normal sudan farklı bir şey oluyor eğer kaliteli değilse su kaçırma olabilir. Ve eğer o sıvı anakartla veya anakartın üstündeki bir parçayla temas ederse sıkıntı çıkarabiliyor diye duymuştum.