Stok fanlarla kaç derece alıyorsunuz hocam denediniz mi, benzer bir sistem araştırıyorum da.Hangi soğutucuyu almalıyım? Bütçe 1500 TL daha üstüne çıkamam. Sistemim:
AMD Ryzen 5 5600 am4.
ASUS Prime A520M-K DDR4.
RTX 4060 ASUS.
Uyumlu olmasına dikkat edin.
Kasanız 155mm destekliyorsa bunu alın geçin.Kasaniz nedir?
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Kasan nedir?Hangi soğutucuyu almalıyım? Bütçe 1500 TL daha üstüne çıkamam. Sistemim:
AMD Ryzen 5 5600 am4.
ASUS Prime A520M-K DDR4.
RTX 4060 ASUS.
Uyumlu olmasına dikkat edin.
Al geç.Kasaniz nedir?
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Kanka bilmiyorum ama çok alıyor ryzen 5 3600 bile stock fanla kullanılmıyor soğutucu şartStok fanlarla kaç derece alıyorsunuz hocam denediniz mi, benzer bir sistem araştırıyorum da.
Rampage kasası 550 w luk itopyada sarışda çok bilgi yazmıyorKasanız 155mm destekliyorsa bunu alın geçin.
Kasan nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.