Miraç Gürbüz
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle herkese iyi sosyaller diliyorum, dün 18'ime girdim okul bittikten sonra işe girmeyi düşünüyorum 3 4 ay en azından asgari ücretli bir iş bulurum diye umudum var neyse konu bu değil ekran kartı alacağım. Alacağım ekran kartı hem VRAM'i yüksek olsun istiyorum gelecek nesil oyunları oynamak istediğim için hem de sisteme uyumlu olsun istiyorum önerilinizi bekliyorum teşekkürler sistemimi aşağıda belirtiyorum
Sistemim bu şekilde şu anda işlemciyi anakartı kasayı yeni aldım diğerleri eskiden vardı monitörü RAM'leri değiştirip 1 TB M.2 SSD takacağımı belirtmek istiyorum. Onun haricinde kasama boyut olarak sığacak ve yukarıda da belirttiğim gibi ileriye yönelik olacak şekilde bir ekran kartı önerebilir misiniz? İsterseniz RAM, SSD ve ucuz yollu monitörde önerebilirsiniz. Monitör olarak 144 Hz ve üzeri olursa sevinirim rekabetçi oyun oynamıyorum gecikme süresine takıntılı değilim teşekkürler.
Sistemim bu şekilde şu anda işlemciyi anakartı kasayı yeni aldım diğerleri eskiden vardı monitörü RAM'leri değiştirip 1 TB M.2 SSD takacağımı belirtmek istiyorum. Onun haricinde kasama boyut olarak sığacak ve yukarıda da belirttiğim gibi ileriye yönelik olacak şekilde bir ekran kartı önerebilir misiniz? İsterseniz RAM, SSD ve ucuz yollu monitörde önerebilirsiniz. Monitör olarak 144 Hz ve üzeri olursa sevinirim rekabetçi oyun oynamıyorum gecikme süresine takıntılı değilim teşekkürler.
- Gigabyte A520M-S2H 5100MHz anakart.
- Ryzen 5 5600 işlemci.
- DeepCool CC560 ARGB kasa
- 2 adet 500GB hard disk
- 1 adet 240GB SSD.
- 1 adet Crucial RAM 2133MHz.
- 1 adet Kingston RAM 3200 MHz.
- GTX 1050 Ti MSI
- Casper 720p monitör.