Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.226 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #11 Kzulna dedi: 4-5k gibi bir bütçe ayırdım anakart için. 4-5k gibi bir bütçe ayırdım anakart için. Amazon.com.tr Bu mu acaba söylediğiniz anakart? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Kzulna dedi: 4-5k gibi bir bütçe ayırdım anakart için. 4-5k gibi bir bütçe ayırdım anakart için. Amazon.com.tr Bu mu acaba söylediğiniz anakart? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Kzulna Zeptopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #12 Ryse dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Yardımın için çok teşekkür ederim. Ryzen 7 5800 X 3D için ne düşünüyorsun peki? Alınır mı?
Ryse dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Yardımın için çok teşekkür ederim. Ryzen 7 5800 X 3D için ne düşünüyorsun peki? Alınır mı?
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 10 Kasım 2022 #13 Yayın adresiniz nedir bakalım en azından.
Kzulna Zeptopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #14 237969 dedi: Yayın adresiniz nedir bakalım en azından. Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayarı garantiye yolladım. Ekran kendiliğinden uyku moduna alıyordu. Ama geldiğinde tekrar açmaya devam edeceğim. Gelirseniz beni çok mutlu edersiniz. Twitch
237969 dedi: Yayın adresiniz nedir bakalım en azından. Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayarı garantiye yolladım. Ekran kendiliğinden uyku moduna alıyordu. Ama geldiğinde tekrar açmaya devam edeceğim. Gelirseniz beni çok mutlu edersiniz. Twitch
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.226 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #15 Kzulna dedi: Yardımın için çok teşekkür ederim. Ryzen 7 5800 X 3D için ne düşünüyorsun peki? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır fakat değmez hocam onu besleyecek güçlü kart lazım 3090 Ti vs kullanmayı düşünmüyorsan veya yakın zamanda almayacaksan boşa masraf.
Kzulna dedi: Yardımın için çok teşekkür ederim. Ryzen 7 5800 X 3D için ne düşünüyorsun peki? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır fakat değmez hocam onu besleyecek güçlü kart lazım 3090 Ti vs kullanmayı düşünmüyorsan veya yakın zamanda almayacaksan boşa masraf.
Kzulna Zeptopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #16 Ryse dedi: Alınır fakat değmez hocam onu besleyecek güçlü kart lazım 3090 Ti vs kullanmayı düşünmüyorsan veya yakın zamanda almayacaksan boşa masraf. Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Şimdilik sadece anakart ile devam o zaman. Belki ilerleyen süreçte AM5 platformuna geçiş yaparız.
Ryse dedi: Alınır fakat değmez hocam onu besleyecek güçlü kart lazım 3090 Ti vs kullanmayı düşünmüyorsan veya yakın zamanda almayacaksan boşa masraf. Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Şimdilik sadece anakart ile devam o zaman. Belki ilerleyen süreçte AM5 platformuna geçiş yaparız.