R5 5600 stok fan ile idare eder mi?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 4-5 gün önce İtopya'dan Loot V9 sipariş etmiştim 22000 TL'ye, RTX 4060 - Ryzen 5 5600'lü bir PC almıştım sipariş bugün geldi. 1 hafta sonra da monitor alacağım monitörden once size sormam gereken bir şey var, sizce bu PC'deki stok fan 5 5600'ü soğutur mu, beni idare eder mi yani? 1-2 ay stokla kullansam sonra kule tipi alsam olur mu, önerebileceğiniz kule tipi soğutucular nelerdir?

Kasanın hava akışı iyiyse, ortam sıcaklığı 30 üstüne çıkmıyorsa, kasanın konumu iyiyse yeni aldığın için idare değil kullanabilirsin böyle de. Arada sırada 80 dereceyi görürsün o da en sıcak günlerde. Normal kullanımda sorun yaşamazsın. Tabii mesela uygunundan 500-600TL ye alacağın kule tipi soğutucu ile de 80 dereceyi görmeyeceğin de bir gerçek.

Hocam kasa bu

İstanbulda yaşıyorum suanda havalar cok sicak değil ama ilerde illaki 30 derecelerin üstüne çıkar

Sistemin güç kaynağı çok güvenilir gözükmüyor.

Almadan önce konu açsaydınız keşke.

Hocam sadece ayda 1 kere sistem tavsiyesi icin konu acabiliyormuşum o yüzden acamadim ayni kasadan arkadasimdada vvardi 9 aydir falan kullaniyor suanlik bir sorun olmadi ben de biliyorum kasanin PSU sunun dandik oldugunu ama dedigim gibi bütçe bu kadardı.

Bende bir 3-4 ay filan stok fazla kullandım daha sonra kule tipi soğutucu taktırdım. Bir sorun olmadı ama içim rahatladı, bazı oyunlarda 77-80 dereceyi görüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…