R5 5600 stres testinde 89 derece normal mi?

dapolipa

Decapat
Daha fazla  
Yeni sistem aldım gelince CPU ve GPU'yu aynı anda stres testine soktum 10. dakikaya yakın işlemci 89 dereceyi gördü normal midir yoksa biraz fazla mı? İslemci: Ryzen 5 5600.

Evet stok fan, fakat şu an CPB kapattım ve tekrar testi denedim. Şu an ise 10.dakika da 69 derece. CPB kapalı kalsa çok bir performans düşüklüğü yaşar mıyım veya ekran kartım 3060 Ti, darboğaz tarzı bir sorun olur mu?

Evet stok fan, fakat şu an CPB kapattım ve tekrar testi denedim. Şu an ise 10.dakika da 69 derece. CPB kapalı kalsa çok bir performans düşüklüğü yaşar mıyım veya ekran kartım 3060 Ti, darboğaz tarzı bir sorun olur mu?

CPB performans düşürür, özellikle islemci tabanlı oyunlarda bunu daha iyi anlarsiniz. Bence 89 derece stres testi için çok yüksek sıcaklık değil. Oyunlarda o kadar almazsınız zaten, açın gitsin.

CPB performans düşürür, özellikle islemci tabanlı oyunlarda bunu daha iyi anlarsiniz. Bence 89 derece stres testi için çok yüksek sıcaklık değil. Oyunlarda o kadar almazsınız zaten, açın gitsin.

Şimdilik çok güç isteyen bir şey yapmayacağım bilgisayar da RDR2, Cyberpunk tarzı oyunlar oynamaya başladığım zaman açarım o halde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı