M mehmetshin Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #1 R5 5600 işlemcisini kullanıyorum ve soğutucu olarak da Gamepower Skadi 120 sıvı soğutucusunu kullanıyorum. Termal macun olarak önerilerinizi alabilirim. Ne pahalı olsun ne de ucuz olsun. Uzun süre işimi görsün ve güzel bir şekilde soğutsun yeterli.
R5 5600 işlemcisini kullanıyorum ve soğutucu olarak da Gamepower Skadi 120 sıvı soğutucusunu kullanıyorum. Termal macun olarak önerilerinizi alabilirim. Ne pahalı olsun ne de ucuz olsun. Uzun süre işimi görsün ve güzel bir şekilde soğutsun yeterli.
Charmander00 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: RX 6900 XT Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #2 Wipaste C2 4gr 6 W/m-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark Freezer X125 ile bunu kullanıyorum. Oyunlarda 50-55, CPU burn test te 65 dereceyi geçmiyor.
Wipaste C2 4gr 6 W/m-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark Freezer X125 ile bunu kullanıyorum. Oyunlarda 50-55, CPU burn test te 65 dereceyi geçmiyor.
M mehmetshin Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #3 Tamamdır teşekkür ederim fiyatı da uygunmuş inşallah dediğin gibi çıkar. Charmander00 dedi: Wipaste C2 4gr 6 W/m-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark Freezer X125 ile bunu kullanıyorum. Oyunlarda 50-55, CPU burn test te 65 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla...
Tamamdır teşekkür ederim fiyatı da uygunmuş inşallah dediğin gibi çıkar. Charmander00 dedi: Wipaste C2 4gr 6 W/m-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark Freezer X125 ile bunu kullanıyorum. Oyunlarda 50-55, CPU burn test te 65 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla...
Kurtarıcı01 Femtopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #4 mehmetshin dedi: Tamamdır teşekkür ederim fiyatı da uygunmuş inşallah dediğin gibi çıkar. Genişletmek için tıkla... MX4 al geç.
mehmetshin dedi: Tamamdır teşekkür ederim fiyatı da uygunmuş inşallah dediğin gibi çıkar. Genişletmek için tıkla... MX4 al geç.
M mehmetshin Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #5 Kurtarıcı01 dedi: MX4 al geç. Genişletmek için tıkla... Link varsa atabilir misin?
EkinBey Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 374 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #6 Charmander00 dedi: Wipaste C2 4gr 6 W/m-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark Freezer X125 ile bunu kullanıyorum. Oyunlarda 50-55, CPU burn test te 65 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Benim de aynı özellikler ve termal macun undervolt yapmadan mı alıyorsun bu sonuçları.
Charmander00 dedi: Wipaste C2 4gr 6 W/m-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark Freezer X125 ile bunu kullanıyorum. Oyunlarda 50-55, CPU burn test te 65 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Benim de aynı özellikler ve termal macun undervolt yapmadan mı alıyorsun bu sonuçları.
Kurtarıcı01 Femtopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #7 mehmetshin dedi: Link varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Arctic Arctıc Ar Actcp00002b Mx-4 4g Yüksek Performanslı Termal Macun - Fiyatı, Yorumları Arctic Arctıc Ar Actcp00002b Mx-4 4g Yüksek Performanslı Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genelde bu derece işlemcileri rahatlıkla normal düzeye indiriyor.
mehmetshin dedi: Link varsa atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Arctic Arctıc Ar Actcp00002b Mx-4 4g Yüksek Performanslı Termal Macun - Fiyatı, Yorumları Arctic Arctıc Ar Actcp00002b Mx-4 4g Yüksek Performanslı Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genelde bu derece işlemcileri rahatlıkla normal düzeye indiriyor.
Charmander00 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: RX 6900 XT Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #8 EkinBey dedi: Benim de aynı özellikler ve termal macun undervolt yapmadan mı alıyorsun bu sonuçları. Genişletmek için tıkla... Ryzen Master'dan Auto OC ve curve optimizer All Core yaptım.
EkinBey dedi: Benim de aynı özellikler ve termal macun undervolt yapmadan mı alıyorsun bu sonuçları. Genişletmek için tıkla... Ryzen Master'dan Auto OC ve curve optimizer All Core yaptım.