Ekran kartı için bütçenizin ne kadar olduğunu belirtebilir misiniz? Bütçeden bağımsız olarak 4060 ya da 7600 XT önerilebilir.
Hocam ikinci ele yönelirseniz am5 sistem toplarsınız 25k ya çok daha iyi olur.Dostlar selam, söyle bir sistem ortaya çıkardım eleştirilerinizi ve iyilestirmelerinizi bekliyorum. Ayrıca ekran kartı önerilerini bekliyorum.
Eki Görüntüle 2465122
Hocam ikinci ele yönelirseniz am5 sistem toplarsınız 25k ya çok daha iyi olur
Diğer bileşenler fena durmuyor ama Kingston'un NV serisi SSD'leri alınmaz diyorlar, belki SSD'yi değiştirebilirsiniz.
Diğer bileşenler fena durmuyor ama Kingston'un NV serisi SSD'leri alınmaz diyorlar, belki SSD'yi değiştirebilirsiniz.
Aman aman bir fark değilde birçok farkları olacaktır. Yenilik olsun ilerisi için am6 gibi bir soket çıkmazsa sizin için gayet iyi olur.Am5 hakkında fazla bilgim yok aman aman bir fark yaratır mi?
Güzel bir öneriniz var mı? Kioxia g2 önerdiler
Am5 sisteme yöneldim fiyat biraz geçiyor ama olsun. Asus b650mk ve r5 7500f + 32 gb viper ram düşündümAman aman bir fark değilde birçok farkları olacaktır. Yenilik olsun ilerisi için am6 gibi bir soket çıkmazsa sizin için gayet iyi olur.
Rami düşürüp 16 GB patriot 6000 MHz cl30 alıp ekran kartına bütçe ayirabilirsiniz.Am5 sisteme yöneldim fiyat biraz geçiyor ama olsun. Asus b650mk ve r5 7500f + 32 gb viper ram düşündüm
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.