MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Temmuz 2023 #11 STE1N dedi: Stok fanla kullanmaya devam edebilirsiniz. İdare eder sizi. Çok sıcak havalarda sıcaklık değerlerini takip etmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... İstanbulda yaşıyorum havalar bi hayli sıcak , eğer paramı denkleştirebilirsem en yakın zamanda kule tipi soğutucuya geçiş yapacağım.
STE1N dedi: Stok fanla kullanmaya devam edebilirsiniz. İdare eder sizi. Çok sıcak havalarda sıcaklık değerlerini takip etmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... İstanbulda yaşıyorum havalar bi hayli sıcak , eğer paramı denkleştirebilirsem en yakın zamanda kule tipi soğutucuya geçiş yapacağım.
STE1N Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 2.259 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #12 MarkusRuhl dedi: İstanbulda yaşıyorum havalar bi hayli sıcak , eğer paramı denkleştirebilirsem en yakın zamanda kule tipi soğutucuya geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bu işlemci için en sağlıklısı/performanslısı.
MarkusRuhl dedi: İstanbulda yaşıyorum havalar bi hayli sıcak , eğer paramı denkleştirebilirsem en yakın zamanda kule tipi soğutucuya geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bu işlemci için en sağlıklısı/performanslısı.