R5 5600 ve 16 GB RAM'e sahip sistemde Windows 11'e geçilmeli mi?

toprak001

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Şu an Windows 10 Pro kullanmaktayım.
R5 5600 işlemci.
EX-A320M anakart.
16GM RAM'a sahibim. Sadece oyun oynuyorum PC'de ekstrem bir durum yok. Sizce geçmeli miyim?
Ve diğer sorum, Windows 10'da olduğu gibi Home Pro gibi seçenekler Windows 11'de de bulunmakta mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba.
R5 5600 işlemci.
EX-A320M anakart.
16GM RAM'a sahibim. Sadece oyun oynuyorum PC'de ekstrem bir durum yok. Sizce geçmeli miyim?
Ve diğer sorum, Windows 10'da olduğu gibi Home Pro gibi seçenekler Windows 11'de de bulunmakta mı?

Hoşunuza gittiyse geçebilirsiniz. bulunuyor Home ve Pro şeklindede orada.

Herkese merhaba.
R5 5600 işlemci.
EX-A320M anakart.
Neden geçmek istiyorsunki,Windows 10 Daha kullanışlı ve kolay.

Herkese merhaba.
R5 5600 işlemci.
EX-A320M anakart.

Windows 11'e geçerek boşa heyecan aramayın. Windows 10 stabil kalmanızı tavsiye ederim.

Geçenlerde bir makale okudum Windows 11'de SSD'lerin stabil çalışmadığına dair doğru hakikaten ben de sorun nerde diyorum. Taşınabilir SSD işyerindeki bilgisayarda gayet hızlı çalışıyor aktarım 300-400 MB Windows 10'lu bilgisayar ama evdeki Windows 11'li bilgisayarımda donuyor, takılıyor. Ben 10'a dönmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı