O oguzgbilgin Femtopat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #1 Ryzen 5 5600 ASUS GTX 1660 Super OC 16 GB 3200MHz RAM 500GB SSD 120mm×4 RGB fanli kasa B450 Pro Max anakart. Bunlar için Rampage RMP 600W PSU yeterli midir?
Ryzen 5 5600 ASUS GTX 1660 Super OC 16 GB 3200MHz RAM 500GB SSD 120mm×4 RGB fanli kasa B450 Pro Max anakart. Bunlar için Rampage RMP 600W PSU yeterli midir?
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #2 Yeterli.
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 8 Ocak 2023 #3 Elde bütçem varsa değiştirirdim, kağıt üstünde kapasite olarak fazlasıyla yeterli ama kötü bir model.
Elde bütçem varsa değiştirirdim, kağıt üstünde kapasite olarak fazlasıyla yeterli ama kötü bir model.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #4 Yeterli ama Rampage PSU almayın. Bunlar çok daha iyi olur. Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Yeterli ama Rampage PSU almayın. Bunlar çok daha iyi olur. Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 8 Ocak 2023 #5 Elinde varsa değiştirmene gerek yok fazlasıyla yeter. Yeni alacaksan alma. Bütçeni belirt daha kaliteli model önerelim.
Elinde varsa değiştirmene gerek yok fazlasıyla yeter. Yeni alacaksan alma. Bütçeni belirt daha kaliteli model önerelim.
O oguzgbilgin Femtopat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #6 Amanita dedi: Elinde varsa değiştirmene gerek yok fazlasıyla yeter. Yeni alacaksan alma. Bütçeni belirt daha kaliteli model önerelim. Genişletmek için tıkla... Yok henüz almadim 1k civari butcem var Asabı Bozuk Adam dedi: Yeterli ama Rampage PSU almayın. Bunlar çok daha iyi olur. Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... 550 w yeterli olur mu acaba. Çok fazla anlamıyorum. İlk defa pc topluyorum
Amanita dedi: Elinde varsa değiştirmene gerek yok fazlasıyla yeter. Yeni alacaksan alma. Bütçeni belirt daha kaliteli model önerelim. Genişletmek için tıkla... Yok henüz almadim 1k civari butcem var Asabı Bozuk Adam dedi: Yeterli ama Rampage PSU almayın. Bunlar çok daha iyi olur. Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... 550 w yeterli olur mu acaba. Çok fazla anlamıyorum. İlk defa pc topluyorum
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #7 oguzgbilgin dedi: Yok henüz almadim 1k civari butcem var 550 w yeterli olur mu acaba. Çok fazla anlamıyorum. İlk defa pc topluyorum Genişletmek için tıkla... 550W yetecektir hocam.
oguzgbilgin dedi: Yok henüz almadim 1k civari butcem var 550 w yeterli olur mu acaba. Çok fazla anlamıyorum. İlk defa pc topluyorum Genişletmek için tıkla... 550W yetecektir hocam.