R5 5600 ve Gigabyte B450M K (Rev. 1) sistem için 3600MHz RAM önerisi

sans0

Femtopat
Daha fazla  
Anakart
gigabyte B450M K rev1.0
İşlemci
ryzen 5 5600
Şu an 3600MHz Goodram 2x8 RAM kullanıyorum fakat hızı hiç denemedim, 3200MHz olarak kullanıyorum. RAM lazım oldu ve 2x16 olarak değiştirmek istiyorum. Gigabyte'nin kendi sitesinden araştırdım fakat bir ton bilmediğim şey çıktı karşıma. İlk sorum belirttiğim anakart ve işlemci 3600 hızda sorunsuz çalışır mı mavi ekran vs. vermeden? İkinci sorum ise sizce hangi RAM'ı almalıyım. Araştırdığım kadarıyla Kingston ve Corsair bayağı popüler fakat Corsair Vengeance kullanan bir arkadaşım hiç sevmediğini belirtti onun harici kötü diyen duymadım fakat içimde bir şüphe oluşturdu bir de RGB gibi bir sevdam yok özellikle RGB olmayan bir RAM önerirseniz sevinirim. Kusura bakmayın işlemci olarak aynı konudan çok var fakat anakartlarda değişiklik gösteriyormuş ve kendi anakartımı hiç görmedim aynı konuda o yüzden açtım cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
İşlemci Ryzen 5 5600, anakart: Gigabyte B450M K rev1. diğer bileşenler bir alakası var ise onları da yazarım.
Dipnot: İşim bilgisayar üzerinden olduğu için çoğu zaman çalışır vaziyette oluyor RAM ile alakalı ise göz önünde bulundurmak iyi olur herhalde bu bilgiyi de.

Şunu alabilirsin.

RGB olmayan bir modeli varsa bakalım seçeneklerim arasında Xpg yoktu klavyesini kullanıyorum ve çok memnumum ama nasıl ram üretiyorlar onu bilmiyorum.

RGB olmayan bir modeli varsa bakalım seçeneklerim arasında Xpg yoktu klavyesini kullanıyorum ve çok memnumum ama nasıl ram üretiyorlar onu bilmiyorum.

İyidirler. Şuna bakabilirsin.

Fikir değiştirirsen şuna da bakabilirsin.

İyidirler. Şuna bakabilirsin.

Fikir değiştirirsen şuna da bakabilirsin.

Hocam açık söylemek gerekirse bu Kingston ömür boyu garanti süresi ile benim saygımı kazandı herhalde, aklımda kaldı yani sen ne düşünüyorsun Kingston hakkında ek olarak G.Skill Ripjaws'da 2.sıramda duruyor simdilik ama aklım Kingston'da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı