Ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum fakat ekran kartım 1050 olduğu için tereddütteyim. Bu iki parça darboğaz yapar mı veya herhangi bir sorun yaşatır mı? Daha sonradan ekran kartı alacağım tabii ama şimdilik idare etsin istiyorum. Şu anki sistemimde i3 6. nesil ile kullanıyorum ve sorun çıkarıyor. En azından Valorant, LoL gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim.
Siz bilirsiniz ama bence r5 5600 o ekran kartı için fazla. Sonra paramı biriktirip ekran kartı da yükseltirim diyorsanız alınabilir. Sorunuza gelecek olursak rahatlıkla besler 3070 ti falan besliyor o işlemci.
Siz bilirsiniz ama bence R5 5600 o ekran kartı için fazla. Sonra paramı biriktirip ekran kartı da yükseltirim diyorsanız alınabilir. Sorunuza gelecek olursak rahatlıkla besler 3070 Ti falan besliyor o işlemci.
Siz bilirsiniz ama bence R5 5600 o ekran kartı için fazla. Sonra paramı biriktirip ekran kartı da yükseltirim diyorsanız alınabilir. Sorunuza gelecek olursak rahatlıkla besler 3070 Ti falan besliyor o işlemci.
Peki şimdilik bu iki parçayı sorunsuz kullanabilir miyim Valorant tarzı oyunlarda
Ayrıca bir sorum daha var 5600X ile arasındaki fiyat farkına değer mi onu mu almalıyım yoksa bu işlemciyi mi?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Dark Dark'tan Direct Contact İşlemci Soğutucusu! Kırmızı LED Sessiz Fan'lı Intel ve AMD Soketlerle Uyumlu, Dark Freezer X94RD Kompakt İşlemci Soğutucusu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X94RD Dark, Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, kompakt boyutlu...
Fazla olduğunun farkındayım ileride 3060 takmayı düşünüyorum
Peki şimdilik bu iki parçayı sorunsuz kullanabilir miyim Valorant tarzı oyunlarda
Ayrıca bir sorum daha var 5600X ile arasındaki fiyat farkına değer mi onu mu almalıyım yoksa bu işlemciyi mi?