Renola
Picopat
Daha fazla
Almadan önce uyarsaydın ya hocam? Sadece ben mi varım forum da? Allah'a şükür adamlar iade gibi bir şey yapmışlar, beğenmezse konu sahibi iade edip yeni sistem toplar. Basit ve net.
Hocam bu arada arkadaşın aldığı sistem 16 bin TL. Sizin sadece ekran kartı 15k, 1K ya sistemin geri kalanını alacak?
Önceden görseydim uyarırdım zaten telefonda takılırken karşıma çıktı bakayım dedim.
Almadan önce uyarsaydın ya hocam? Sadece ben mi varım forum da? Allah'a şükür adamlar iade gibi bir şey yapmışlar, beğenmezse konu sahibi iade edip yeni sistem toplar. Basit ve net.
Hocam bu arada arkadaşın aldığı sistem 17 bin TL. Sizin sadece ekran kartı 15k, 1K ya sistemin geri kalanını nasıl alacak?
Bu arada 7700 ile aynı fiyatta 4060 arkadaşın ilk attığı bilgisayar 24K diye 7800 önerdim ben arkadaşa 4060 olduğunu görünce de 7700 alsın diye değiştirdim çünkü fiyatları neredeyse aynı İncehesap'ta da cuma akşamı indirime girmişti.
NVIDIA pohpohlamasına düşmüşsünüz render işleri ile uğraşmayacaksan oyun için alıyorsan AMD alarak hem daha yüksek performans hem de daha ucuza sistemi bitirebilirdin RTX 4060 alman paranı çöpe atmaktan farksız bir hamle 7700 XT ve 7800 XT alabilirdin hem çıkalı 1 hafta olmadı hem de 4060 ile aynı fiyata daha yüksek performans sağlıyor tam fiyat dediğin monitör dahilse bilemem ancak 24kya çok çok daha iyi PC'ler toplayabilirdin benim arkadaşım daha dün topladık 7800'lü monitör dahil değil 25k falan tuttu. Alta 7700 ile 4060 kıyaslamasını attım sana aynı fiyata performans farkına bakabilirsin.
4060 vs 7700 XT yazarsan benchmarktan bakabilirsin.
Eki Görüntüle 1939936
4060 fiyatı 14000.
7700 fiyatı 15000 (cuma günü 14kya İncehesap indirimi ile düşmüştü)
Çok boş safsata yapmışsınız arkadaşı kandırmak için tebrik ederim.
şöyle ortalama veriler bu şekilde 15 oyun fps ortalaması yeterlidir sanırım karar vermeniz için
Son düzenleme: