Arkadaşlar merhaba bu bilgisayari kendim ozellestirdim icinde monitorde dahildir. Soracagim kisa bir soru olacak. Windows 11 lisansini almak zorunda miyim alsam ne isime yarar?
NVIDIA pohpohlamasına düşmüşsünüz render işleri ile uğraşmayacaksan oyun için alıyorsan AMD alarak hem daha yüksek performans hem de daha ucuza sistemi bitirebilirdin RTX 4060 alman paranı çöpe atmaktan farksız bir hamle 7700 XT ve 7800 XT alabilirdin hem çıkalı 1 hafta olmadı hem de 4060 ile aynı fiyata daha yüksek performans sağlıyor tam fiyat dediğin monitör dahilse bilemem ancak 24kya çok çok daha iyi PC'ler toplayabilirdin benim arkadaşım daha dün topladık 7800'lü monitör dahil değil 25k falan tuttu. Alta 7700 ile 4060 kıyaslamasını attım sana aynı fiyata performans farkına bakabilirsin.
4060 vs 7700 XT yazarsan benchmarktan bakabilirsin.
en iyisini yapmadığı bariz. çok net 24k verip kazıklanmış arkadaş neden en iyisini yaptığını söylüyorsunuz 24kya 2-3 segment üstü bilgisayar toplayabilecekken 4060 almış
en iyisini yapmadığı bariz. çok net 24k verip kazıklanmış arkadaş neden en iyisini yaptığını söylüyorsunuz 24kya 2-3 segment üstü bilgisayar toplayabilecekken 4060 almış
Almadan önce uyarsaydın ya hocam? Sadece ben mi varım forum da? Allaha şükür adamlar iade gibi birşey yapmışlar, beğenmezse konu sahibi iade edip yeni sistem toplar. Basit ve net.
Hocam bu arada arkadaşın aldığı sistem 17 bin TL. Sizin sadece ekran kartı 15K, 1K ya sistemin geri kalanını nasıl alacak?