R5 5600 ve RTX 3060 sistem 23700 TL'ye nasıldır?

Arkadaşlar merhaba bu bilgisayari kendim ozellestirdim icinde monitorde dahildir. Soracagim kisa bir soru olacak. Windows 11 lisansini almak zorunda miyim alsam ne isime yarar?

Not icerisinde Ryzen 5 5600 vardir.

Pahalı. Donanım Arşivi dün 4060-5600 sistemi 17 bin civarına tanıttı. Bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pahalı. Donanım Arşivi dün 4060-5600 sistemi 17 bin civarına tanıttı. Bakabilirsin.

Sistem yayinlandiktan 3-4 saat sonra stok bitiyor zaten ne anladım ben o işten? Calisan birisi olsa nasıl görüp yetişecek?

Sistem yayinlandiktan 3-4 saat sonra stok bitiyor zaten ne anladım ben o işten? Calisan birisi olsa nasıl görüp yetişecek?
Ucuz olduğu için, sosyal medyadan hiç ayrılmayanlar ve alsatçılar var. Her hesap veya telefona bir sistem sınır koysalar stok 10 gün dayanır.

RTX 4060'li aldim hocam her şey dahil 24K.
Hem bu butceye RTX 3080 veya 4070 alacak gucum yok.

NVIDIA pohpohlamasına düşmüşsünüz render işleri ile uğraşmayacaksan oyun için alıyorsan AMD alarak hem daha yüksek performans hem de daha ucuza sistemi bitirebilirdin RTX 4060 alman paranı çöpe atmaktan farksız bir hamle 7700 XT ve 7800 XT alabilirdin hem çıkalı 1 hafta olmadı hem de 4060 ile aynı fiyata daha yüksek performans sağlıyor tam fiyat dediğin monitör dahilse bilemem ancak 24kya çok çok daha iyi PC'ler toplayabilirdin benim arkadaşım daha dün topladık 7800'lü monitör dahil değil 25k falan tuttu. Alta 7700 ile 4060 kıyaslamasını attım sana aynı fiyata performans farkına bakabilirsin.
4060 vs 7700 XT yazarsan benchmarktan bakabilirsin.

Eki Görüntüle 1939936

4060 fiyatı 14000.
7700 fiyatı 15000 (cuma günü 14kya İncehesap indirimi ile düşmüştü)

En iyisini yapmışsınız hocam. Üsteki arkadaşın bir şey bildiği bile garantisiz, 7 mesajı var.

Çok boş safsata yapmışsınız arkadaşı kandırmak için tebrik ederim.

İşim gücüm yok milleti kandıracam demi hocam?
en iyisini yapmadığı bariz. çok net 24k verip kazıklanmış arkadaş neden en iyisini yaptığını söylüyorsunuz 24kya 2-3 segment üstü bilgisayar toplayabilecekken 4060 almış

en iyisini yapmadığı bariz. çok net 24k verip kazıklanmış arkadaş neden en iyisini yaptığını söylüyorsunuz 24kya 2-3 segment üstü bilgisayar toplayabilecekken 4060 almış
Almadan önce uyarsaydın ya hocam? Sadece ben mi varım forum da? Allaha şükür adamlar iade gibi birşey yapmışlar, beğenmezse konu sahibi iade edip yeni sistem toplar. Basit ve net.

Hocam bu arada arkadaşın aldığı sistem 17 bin TL. Sizin sadece ekran kartı 15K, 1K ya sistemin geri kalanını nasıl alacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…