R5 5600 ve RTX 3060 Ti için yükseltme önerisi

Bichney

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 3 ay önce anakartım bozulduğu için Ryzen 5 5600 işlemci, Performax perfan 120h soğutucu ve Gigabyte B550M-DS3H anakart aldım. ASUS RTX 3060 Ti Dual ile beraber kullanıyorum. Dün HDD bozulunca onu da yeniledim. Elimde Thermaltake Versa N23 kasa var ve hiç memnun değilim. Kablolaması çok kötü olduğu için kapakları kapatamıyorum. Zaten fanların da pek bir ömrü kalmadı. Öncelikli olarak kasa ve PSU önerisi bekliyorum. RAM, monitör ve SSD benim için geri planda. Kasa olarak Dark Guardian Pro hoşuma gitti, başka uygun modeller varsa onlara da bakabilirim. Zaten 3060 Ti küçük bir ekran kartı, anakartım da mATX. Ama PSU hakkında hiçbir fikrim yok. Tek istediğim Full modüler bir PSU ve mesh bir kasa olması. Sistemdeki diğer parçalar da şöyle.

RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 2400 MHz CL15.
Monitör: BenQ RL2455HM 75Hz.
SSD: SanDisk 240GB.

İşlemci, anakart, soğutucu ve ekran kartı konusunda bir daha yükseltme yapmayacağım. Bütçem 5.000 - 6.000 civarlarında ama uygun kasa ve PSU bulabilirsem yanına belki RAM de ekleyebilirim. Ona göre öneri yaparsanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu üçünü alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…