R5 5600 ve RTX 3060 Ti sistem Minecraft'ta düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

RADAHN

Picopat
Daha fazla  
RAM
ADATA Gammix D30 16GB DDR4 3200MHz (8x2)
SSD veya HDD modeli
500GB ADATA Legend 700
Ekran kartı
MSI Ventus 3X NVIDIA GeForce RTX3060Ti 8GB GDDR6X
Anakart
MSI A520M-A PRO
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
RTX 3060 Ti sistemim var. Minecraft'ta almamam gerekenden az FPS alıyorum. Bunun sorununu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

RTX 3060 Ti sistemim var. Minecraft'ta almamam gerekenden az FPS alıyorum. Bunun sorununu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Kaç fps alıyorsunuz ? Chunklar kaçta ? Optifine kullanıyor musunuz ? Sürüm kaç ? Grafikler gerçekçi mi hızlı mı ? Hızlı işleme açık mı ? Size zahmet tüm bu sorularımı yanıtlar mısınız?

Kaç fps alıyorsunuz ? Chunklar kaçta ? Optifine kullanıyor musunuz ? Sürüm kaç ? Grafikler gerçekçi mi hızlı mı ? Hızlı işleme açık mı ? Size zahmet tüm bu sorularımı yanıtlar mısınız?

fabric+sodium kulanıyorum
Görüş mesafesi:16 yığın
Maks gölge uzaklığı:16 yığın
Simulasyon uzaklığı:12 yığın
En fazla kare hızı:sınırsız
Grafik ayarları en yüksekte
Shader:Complementary Reimagined

1731711899300.png

sürüm ve fps değerim bu şekilde

Hocam bende 1660S gaming x var yaptığım ayarları isterseniz ekran görüntüsü atabilirim 1000fps üzeri alıyorum yardımcı olabilirim
fabric+sodium kulanıyorum
Görüş mesafesi:16 yığın
Maks gölge uzaklığı:16 yığın
Simulasyon uzaklığı:12 yığın
En fazla kare hızı:sınırsız
Grafik ayarları en yüksekte
Shader:Complementary Reimagined
Hocam orijinal sürüm mü kullanıyorsunuz bende 1660S gaming x var yaptığım ayarları size atabilirim optifine kullanmıyorum 500 fps üzeri alıyorum ekran görüntülerini atabilirim

Fabric+sodium kullanıyorum.
Görüş mesafesi: 16 yığın.
Maksimum gölge uzaklığı: 16 yığın.
Simulasyon uzaklığı: 12 yığın.
En fazla kare hızı: Sınırsız.
Grafik ayarları en yüksekte.
Shader: Complementary reimagined.

Bu ayarlarla göre daha fazla FPS vermesi gerek.

Hocam bende 1660S gaming x var yaptığım ayarları isterseniz ekran görüntüsü atabilirim 1000fps üzeri alıyorum yardımcı olabilirim

Hocam orijinal sürüm mü kullanıyorsunuz bende 1660S gaming x var yaptığım ayarları size atabilirim optifine kullanmıyorum 500 fps üzeri alıyorum ekran görüntülerini atabilirim

oyun orjinal yani

Nereye daha fazla fps vermesi gerek hocam? Kaynağınız nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı