MONY Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 231 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #21 RADAHN dedi: Tamamdır hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam belki bir yardımı olması umuduyla NVIDIA ayarları da şu şekildedir isterseniz deneyin. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 16,3 KB · Görüntüleme: 15 Screenshot_2.png 16 KB · Görüntüleme: 18 Screenshot_3.png 16 KB · Görüntüleme: 15
RADAHN dedi: Tamamdır hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam belki bir yardımı olması umuduyla NVIDIA ayarları da şu şekildedir isterseniz deneyin.
RADAHN Picopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #22 MONY dedi: Hocam belki bir yardımı olması umuduyla NVIDIA ayarları da şu şekildedir isterseniz deneyin. Genişletmek için tıkla... nvdia ayarıyla oynamak istemiyorum ama oyun ayarın çok fazla etkisi olmadı 30-35fps artışı oldu teşekkürler
MONY dedi: Hocam belki bir yardımı olması umuduyla NVIDIA ayarları da şu şekildedir isterseniz deneyin. Genişletmek için tıkla... nvdia ayarıyla oynamak istemiyorum ama oyun ayarın çok fazla etkisi olmadı 30-35fps artışı oldu teşekkürler
MONY Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 231 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #23 RADAHN dedi: NVIDIA ayarıyla oynamak istemiyorum ama oyun ayarın çok fazla etkisi olmadı 30-35FPS artışı oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kartınız benim kartıma kıyasla iyi hocam shaderdan kaynaklı bir FPS düşüşü muhtemel stabil bir FPS değerine sahipsiniz bence sorun yok.
RADAHN dedi: NVIDIA ayarıyla oynamak istemiyorum ama oyun ayarın çok fazla etkisi olmadı 30-35FPS artışı oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kartınız benim kartıma kıyasla iyi hocam shaderdan kaynaklı bir FPS düşüşü muhtemel stabil bir FPS değerine sahipsiniz bence sorun yok.