Hocam ben neredeyse 1.5 yıldır sabrediyorum, ne zaman bir şeyi almaya karar verdim ya fiyat yükseldi ya stok bitti ya bir parçası tükendi ya site hata verdi. Bunu alabilirim umarım.
Hocam ben neredeyse 1.5 yıldır sabrediyorum, ne zaman bir şeyi almaya karar verdim ya fiyat yükseldi ya stok bitti ya bir parçası tükendi ya site hata verdi. Bunu alabilirim umarım.
Dostum normal şartlarda senin gibi davrananlar kazançlı çıkar sabrettiğinden dolayı vs. ama işler TR de öyle yürümüyor kimin parası varsa o an onu alacak yoksa geçmiş olsun. Kapitalizmin çukurundayız resmen.
@Just a Minute konu açılalı 1 saat oldu 10 stok hala duruyor. Ben şimdiye çoktan indirirler diyordum nesini beğenmediler acaba. Belki de düşen fiyatlardan sebep cazip gelmiyordur ne bileyim 13K civarına 3070, 3K civarına 5600 indirmek zor değil. Kalan parçaları da 3K'ye toplayabilirsin.
@Just a Minute konu açılalı 1 saat oldu 10 stok hala duruyor. Ben şimdiye çoktan indirirler diyordum nesini beğenmediler acaba. Belki de düşen fiyatlardan sebep cazip gelmiyordur ne bileyim 13K civarına 3070, 3K civarına 5600 indirmek zor değil. Kalan parçaları da 3K'ye toplayabilirsin.
Bende öyle düşünüyordum arada siteyi yeniliyorum hala 10 yazıyor şaşırıyorum. Bu arada hocam sistem fansız geliyor değil mi? Galiba geçen attığınız soğutucuyu almam lazım. Stok fan belki tutardı olsa aslında.
Arkadaşlar konuyu çok yaymayın bir konu açıldı zaten bence bu kapansın isteyen ana konuya bakar 10 stok var zaten çokta şey yapmamak lazım, ihtiyacı olan alır böylece.(!)