Arkadaşlar 5 5600 4060'li sistemde Valorant'ta genelede 250+FPS aliyorum ayni sisteme sahip arkadasim benden cok daha yuksek FPS'leri aliyor.
Yardimci olur musunuz?
Dostum hayırlı forumlar bende de Ryzen 5 5600 ve 4060 Ti var ultrada 600 FPS civarı alıyorum yan bileşenlerden kaynaklı arkadaşından az FPS alıyor olabilirsin
RAM'imiz ayni her şeyimiz ayni tek fark anakartı bende A520M a Pro var onun disinda hiçbir fark yok ve sen nasik bu kadar yuksek akiyorsun benim Full 250-350 arasi. Ve düşük grafiklerde.
RAM'imiz ayni her şeyimiz ayni tek fark anakartı bende A520M a Pro var onun disinda hiçbir fark yok ve sen nasik bu kadar yuksek akiyorsun benim Full 250-350 arasi. Ve düşük grafiklerde.
32 GB RAM MSI B550 M Pro anakart var bende belki işlemcin veya ekran kartın ısındıgı ıcın performansı düşüyordur sıvı sogutma oldugundan işlemci 50 ekran kartı 65i geçmiyor bende bir de SSD olarak Samsung 980 Pro var tahminimce FPS'e etkilemiyordur ama sistemi hızlandırdıgı ıcın yormuyordur PC'yi bu sayede daha yüksek FPS alıyorumdur
32 GB RAM MSI B550 M Pro anakart var bende belki işlemcin veya ekran kartın ısındıgı ıcın performansı düşüyordur sıvı sogutma oldugundan işlemci 50 ekran kartı 65i geçmiyor bende bir de SSD olarak Samsung 980 Pro var tahminimce FPS'e etkilemiyordur ama sistemi hızlandırdıgı ıcın yormuyordur PC'yi bu sayede daha yüksek FPS alıyorumdur.
Yok kankam unlost FPS izleyip Windows'un kendi ayarlarından arka plan uygulamalarını kapattım NVIDIA Denetim Masası ayarları var işte yüksek performans güç modu falan onun dışı özellikle yaptığım bir şey yok arka planda Discord YT bir ton uygulama açık overclock da yapmadım
Windows'un ayarlarına gir uygulamalar sekmesine gir arka plan uygulamaları cıkar muhtemelen evde değilim evde olsam ekran resmi atip yardım ederdim Skype OneDrive Xbox falan bir ton Windows uygulaması var orada
Windows'un ayarlarına gir uygulamalar sekmesine gir arka plan uygulamaları cıkar muhtemelen evde değilim evde olsam ekran resmi atip yardım ederdim Skype OneDrive Xbox falan bir ton Windows uygulaması var orada.