MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #1 RAM 16 GB 3600 Mhz Ekran kartı RTX 4060 EAGLE Anakart Gigabyte A520M K V2 İşlemci Ryzen 5 5600 Arkadaşlar Fortnite oynuyorum ama çok drop yiyorum. Yeni sistem topladım fakat nedenini bilmediğim şekilde birkaç gün öncesine kadar drop yemiyordum ama şu an drop yemeye başladı sistemim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2023
Arkadaşlar Fortnite oynuyorum ama çok drop yiyorum. Yeni sistem topladım fakat nedenini bilmediğim şekilde birkaç gün öncesine kadar drop yemiyordum ama şu an drop yemeye başladı sistemim.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Kasım 2023 #2 Isılara bak derim. Stok fanla kullanıyorsan çok rahat 90'a yapışır işlemci. Artı 0 Eksi
KS KS MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #3 Cruslan dedi: Isılara bak derim. Stok fanla kullanıyorsan çok rahat 90'a yapışır işlemci. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 5 gün sıkıntı yapmadı sence şu an olması mantıklı mı ben ısı olayından pek anlamamda. Cruslan dedi: Isılara bak derim. Stok fanla kullanıyorsan çok rahat 90'a yapışır işlemci. Genişletmek için tıkla... 70-80 derecede hocam stok fanla. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Isılara bak derim. Stok fanla kullanıyorsan çok rahat 90'a yapışır işlemci. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 5 gün sıkıntı yapmadı sence şu an olması mantıklı mı ben ısı olayından pek anlamamda. Cruslan dedi: Isılara bak derim. Stok fanla kullanıyorsan çok rahat 90'a yapışır işlemci. Genişletmek için tıkla... 70-80 derecede hocam stok fanla.