R5 5600 ve RTX 4060 sisteme 4000 TL PSU önerisi

BoomerGokhan

Centipat
Daha fazla  
Ryzen 5 5600 + RTX 4060 ile kullanılmak üzere PSU önerisi alabilir miyim? Kaliteli, sorun çıkartmayacak bir PSU olsun isterim. Aklımda FSP markası var ancak başka önerilere de açığım.

Ryzen 5 5600 + RTX 4060 ile kullanılmak üzere PSU önerisi alabilir miyim? Kaliteli, sorun çıkartmayacak bir PSU olsun isterim. Aklımda FSP markası var ancak başka önerilere de açığım.

Peki geleceğe yatırım olarak mı düşünüyorsunuz yoksa yeni sisteme geçtiğim zaman PSU da alırız kafasında mısınız?

Peki geleceğe yatırım olarak mı düşünüyorsunuz yoksa yeni sisteme geçtiğim zaman PSU da alırız kafasında mısınız?

Elimdeki kasayı sattım, Ryzen 5 5600+RTX 4060 ile bir sistem kurmak istiyorum. Durumum çok yok bundan dolayı alacağım sistemi geleceğe yönelik değil, götürdüğü kadar kullanacağım. Önceki sistemim i5 9400F+GTX 1650 Super idi, 5 seneyi devirdik.

Elimdeki kasayı sattım, Ryzen 5 5600+RTX 4060 ile bir sistem kurmak istiyorum. Durumum çok yok bundan dolayı alacağım sistemi geleceği yönelik değil, götürdüğü kadar kullanacağım. Önceki sistemim i5 9400F+GTX 1650 Super idi, 5 seneyi devirdik.

Fiyatına göre çok sağlam PSU hem model hem marka hem watt olarak. Bu tarz PC'nin can alıcı noktalarında markadan çok modele önem vermek gerek MSI'ın Gamepower'ın Gigabyte'ın PSU'larını tavsiye etmem.

O sisteme şu yeterli;

Prime Üyeleri İçin Fırsat: MSI MPG A550BN ATX PC güç kaynağı 550 Watt Amazon.com.tr

NZXT C750 de burada daha ucuz;

Technopat Haberler

Geri
Yukarı