R5 5600 ve RTX 4060 Ti 16 GB hazır sistem alınır mı?

Kardeşim mantıklı olduğu yer var, mantıksız olduğu yer var bunların. O 6700 konusunda da ikinci elde önerdiğimi görürsün hatta bazı sıfır sistemlerde RX 6600 olduğunu ve onları önerdiğimizi de söyledim. Benden kıdemli hocalar da düşük ekran kartlı AM5 sistemleri savunuyorlar 4060 Ti + 5600 sistemlere karşı. İstediğini al ama en mantıklısını söylemekle mükellefim. Bütçe çıkarsa 4060 + 7500F olanı alman çok daha iyi olur.
@Rouly 5600'e lafımız yok ama AM5 sistemin yanında da yeri yok onun.

Teşekkür ederim yorumunuz için attığım sistemi alacağım gibi duruyor Gaming gen TR çok güzel bir site ve sistemler fazla seçenek olarak ama o taksit farkları beni bitiriyor gerçekten oradan almayı isterdim 26 binlik attığım sistem aşağı yukarı kart limiti sınırına yakın yoksa @xdraconun attığı sistem elbette güzel açık konuşmak gerekirse 4060 Ti 16 GB bulunan başka bir sistem de yok bu fiyata beni cezbeden biraz da o oldu VRAM düşünmemek rahatlatıcı olur sanıyorum ki.

Eğer kasayı 4060 ti 16 GB var diye alıyorsanız almayın. 4060'ın 16 GB versiyonu 8 GB versiyonu ile karşılaştırılınca sanıldığı kadar yüksek performans vermiyor. Görsel olarak 16 GB, işlevsel olarak aynı şeyi söylemek zor. İmkanınız var ise R5 7500F + 4060 8 GB sistemi almanızı önerirdim ancak maalesef öyle bir durumunuz yok.

Bu DDR5 bir sistem i5 12400F yapsam işlemciyi SSD Kingston 1 TB yapsam ne dersiniz?

Bütçeyi kurtarıyor gibi ödemede.

DDR5 ama önü açık değil.

1700 soket kaynaklı diyorsunuz sanırım hadi ya harbiden moralim bozuldu zamlar gelmeden şu alışveriş işini halletsem kafam rahat etse iyi olacaktı nasıl yapsak ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…