R5 5600 ve RTX 4060 Ti 16 GB hazır sistem alınır mı?

i5 12400f zaten Ryzen 5 5600'den birazcık daha iyi sadece.

Aquarius 7500F-RTX4060/Ti - Game Garaj hocam bu nasıl?

Yine SSD 1 yapsam alınmaz mı 7500FLI hatta bir de kule tipi eklerim.
PSU'dan emin değilim ama onun haricinde güzel görünüyor. Hocam farkında mısınız bilmiyorum ama linkte 4060 ti 8 GB yazıyor ama tıkladığınızda Sadece Palit 4060 Dual 8 GB modeli çıkıyor, ti değil yani.

Zaten yukarda 4060 lı sistem attım sana o daha iyi Sunrise olan, burdaki kasa PSU anakart güven vermedi.
Taksit oranı fazla diye alamıyor sanırsam.

Anladım hocam. Anakart neysede kasa PSU araştırılması gerek beni pek sarmadı açıkcası. SSD de Twinmos oda dandik bence arap malı

Özelleştirme de olduğu için sanırım bilemiyorum ödeme seçenekleri de uygun geldi o yüzden alınır mı? Dersiniz?

Anladım hocam. Anakart neysede kasa PSU araştırılması gerek beni pek sarmadı açıkçası. SSD de twinmos oda dandik.

SSD Crucial 1TB yaptım onda twinmos almam bilmiyorum çünkü anakartta sorunlu bir anakart değil gibiydi internette baktığımda kasada GameGaraj'ın kendi kasalarından olması lazım.

Özelleştirme de olduğu için sanırım bilemiyorum ödeme seçenekleri de uygun geldi o yüzden alınır mı? Dersiniz?
Taksit ile en fazla ne kadar bütçeniz var?
Anladım hocam. Anakart neysede kasa PSU araştırılması gerek beni pek sarmadı açıkcası. SSD de Twinmos oda dandik bence arap malı
SSD değerleri fena değil diye hangi firmanın ürettiğine pek bakmadım şahsen ancak sorun olacağını sanmıyorum.

Anladım hocam. Anakart neysede kasa PSU araştırılması gerek beni pek sarmadı açıkçası. SSD de twinmos oda dandik bence Arap malı

Sizin attığınız sistemde de tek değişmesi gereken SSD sanırım başka parçaya dokunmaya gerek var mı?

Sizin attığınız sistemde de tek değişmesi gereken SSD sanırım başka parçaya dokunmaya gerek var mı?
Bence bişe değişilmesine gerek yok ek olarak bi hava sogutucu eklenmeli. SSD yükseltmesi tamamen sana kalmış.

Taksit ile en fazla ne kadar bütçeniz var?

SSD değerleri fena değil diye hangi firmanın ürettiğine pek bakmadım şahsen ancak sorun olacağını sanmıyorum.

Taksitle 31k kadar 12 gireyim dedim ödemesi kolay olacak diye zamlar da geliyor biraz da ona güveniyorum @584297'nun attığı sistemi almaya kalkarsam 9 taksit yapmalıyım yoksa kurtarmaz gibi.

Taksitle 31k kadar 12 gireyim dedim ödemesi kolay olacak diye zamlar da geliyor biraz da ona güveniyorum @584297'nun attığı sistemi almaya kalkarsam 9 taksit yapmalıyım yoksa kurtarmaz gibi.
9 ay taksit yapabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…