Baiter Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #31 Rouly dedi: 9 ay taksit yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ödeyebilirim evet taksite yaymak biraz kolayıma gelir gibi ondan böyle söylemiştim. Rouly dedi: 9 ay taksit yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Keşke taksit imkanları vatan gibi olsa 28-29k sisteme kadar çıkardım 12 ay bile seçsem 1 ya da 2 k koyuyor araya onda zorlardım sınırları.
Rouly dedi: 9 ay taksit yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ödeyebilirim evet taksite yaymak biraz kolayıma gelir gibi ondan böyle söylemiştim. Rouly dedi: 9 ay taksit yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Keşke taksit imkanları vatan gibi olsa 28-29k sisteme kadar çıkardım 12 ay bile seçsem 1 ya da 2 k koyuyor araya onda zorlardım sınırları.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.881 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #32 Baiter dedi: Ödeyebilirim evet taksite yaymak biraz kolayıma gelir gibi ondan böyle söylemiştim. Keşke taksit imkanları vatan gibi olsa 28-29k sisteme kadar çıkardım 12 ay bile seçsem 1 ya da 2 k koyuyor araya onda zorlardım sınırları. Genişletmek için tıkla... İmkanınız var ise 9 ay yapın yok ise diğer sistemi alabilirsiniz.
Baiter dedi: Ödeyebilirim evet taksite yaymak biraz kolayıma gelir gibi ondan böyle söylemiştim. Keşke taksit imkanları vatan gibi olsa 28-29k sisteme kadar çıkardım 12 ay bile seçsem 1 ya da 2 k koyuyor araya onda zorlardım sınırları. Genişletmek için tıkla... İmkanınız var ise 9 ay yapın yok ise diğer sistemi alabilirsiniz.
Baiter Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #33 Rouly dedi: İmkanınız var ise 9 ay yapın yok ise diğer sistemi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Diğeri dediğiniz en son benim attığım 7500 olan mı?
Rouly dedi: İmkanınız var ise 9 ay yapın yok ise diğer sistemi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Diğeri dediğiniz en son benim attığım 7500 olan mı?
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.881 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #34 Baiter dedi: Diğeri dediğiniz en son benim attığım 7500 olan mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
Baiter Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #35 Rouly dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim başınızı ağrıttım sizi tuttum bu kadar ilgi ve alakanız yorumlarınız için iyi akşamlar iyi seneler dilerim.
Rouly dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim başınızı ağrıttım sizi tuttum bu kadar ilgi ve alakanız yorumlarınız için iyi akşamlar iyi seneler dilerim.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.881 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #36 Aklınızda bulunsun diye söylüyorum. Biz illa DDR5 sistem al diyoruz diye daha fazla ödemenize gerek yok. R5 5600 ve 4060 ti 16 GB'de oldukça güzel bir sistem ancak eski soket olduğu için pek geleceğe dönük değil. Baiter dedi: Teşekkür ederim başınızı ağrıttım sizi tuttum bu kadar ilgi ve alakanız yorumlarınız için iyi akşamlar iyi seneler dilerim. Genişletmek için tıkla... Yardım için buradayız hocam aklınıza takılan bir şey olursa tekrar soabilirsiniz. İyi seneler dilerim.
Aklınızda bulunsun diye söylüyorum. Biz illa DDR5 sistem al diyoruz diye daha fazla ödemenize gerek yok. R5 5600 ve 4060 ti 16 GB'de oldukça güzel bir sistem ancak eski soket olduğu için pek geleceğe dönük değil. Baiter dedi: Teşekkür ederim başınızı ağrıttım sizi tuttum bu kadar ilgi ve alakanız yorumlarınız için iyi akşamlar iyi seneler dilerim. Genişletmek için tıkla... Yardım için buradayız hocam aklınıza takılan bir şey olursa tekrar soabilirsiniz. İyi seneler dilerim.