R5 5600 ve RTX 4060 Ti vs R5 7500F ve RTX 4060

cuguliii

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Elimde ki sistemi işlemci ve ekran kartı olarak yükseltmem istiyorum ve bu iki kombinasyon arasında kalıyorum.

1- Ryzen 5 5600 + RTX 4060 Ti ile mi?

2- Ryzen 5 7500F + RTX 4060 ile mi?
Yükseltmeliyim.

Anakartım AMD destekli olduğu için Intel'e yönelmedim çünkü ekstra anakart alabilecek bütçem yok.

İki kombinasyon da aynı fiyata denk geliyor hemen hemen.

İleride işlemci değil de ekran kartını yükseltirim diye düşünerek 2. seçenek daha ağır basıyor bende sizin düşünceleriniz nedir?

Anakartım AMD destekli diyorsun da AM4 sokete AM5 işlemci takamazsın. Elindeki anakart ne senin? 7500F'i takabilmen için AM5 anakarta ihtiyacın var. Yine anakart masrafın olur yani.

Anakartım AMD destekli diyorsun da AM4 sokete AM5 işlemci takamazsın. Elindeki anakart ne senin? 7500F'i takabilmen için AM5 anakarta ihtiyacın var. Yine anakart masrafın olur yani.
Kral kendi sistemim de zaten am4 anakart var ama abimin sisteminde a620m pro var abim de sistemi satıcaktı kullanmadığı için bende anakartını alırım dşye düşündüm de uzun olmasın diye eklemedim bunu.

Arkadaşlar merhaba.
Elimde ki sistemi işlemci ve ekran kartı olarak yükseltmem istiyorum ve bu iki kombinasyon arasında kalıyorum.

1- Ryzen 5 5600 + RTX 4060 Ti ile mi?

2- Ryzen 5 7500F + RTX 4060 ile mi?
Yükseltmeliyim.

Anakartım AMD destekli olduğu için Intel'e yönelmedim çünkü ekstra anakart alabilecek bütçem yok.

İki kombinasyon da aynı fiyata denk geliyor hemen hemen.

İleride işlemci değil de ekran kartını yükseltirim diye düşünerek 2. seçenek daha ağır basıyor bende sizin düşünceleriniz nedir?
Agalar am5 ve am4 anakartta elim se mevcut belirmemişim.

Anakartın var da hangi anakart? Bir işlemci AM5 bir işlemci AM4 ikisini aynı anakarta takamazsın.
Am4 ve am5 anakartta elimde mevcut

Keşke benimde özel güçlerim olsada direk AM5 e uçsam anakart masrafı olmadan.
Keşke öyle bir şansın olsa kral ben de am4 ve am5 anakart mevcut ama konuyu açarken belirtmemişim benim hatam.

Kral kendi sistemim de zaten AM4 anakart var ama abimin sisteminde A620M Pro var abim de sistemi satacaktı kullanmadığı için bende anakartını alırım dşye düşündüm de uzun olmasın diye eklemedim bunu.

AM5 ve AM4 anakartta elim SE mevcut belirmemişim.

AM4 ve AM5 anakartta elimde mevcut.

Keşke öyle bir şansın olsa kral ben de AM4 ve AM5 anakart mevcut ama konuyu açarken belirtmemişim benim hatam.

7500F 4060 kullanırdım ben. AM5 daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı