R5 5600 ve RTX 4060'lı sistem alınır mı?

Bütçe
45000
Hocam öncelikle çok bir bilgim olmasada hazır sistemler bütçe açısından size yardımcı olacaktır. İsterseniz yeni konu açıp bütçenizi belirtip hazır sistem tavsiyesi alabilirsiniz. Tabikide konunun uzmanı arkadaşlar benden daha çok yardımcı olacaktır. Size parça parça öneri yapabilecek kadar bilgiye sahip değilim.

Tamamdır hocam çok sağ olun öyle yapacağım.

İfadeler: LTX
Arda hocaya nereden ulaşabilirim?
Etiketledim, döner hocam o. Aceleniz yoksa 1-2 gün bekleyin derim.
BLADE-4070 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Black Myth: Wukong Hediyeli (Bunda SSD değişseniz iyi bence)

Bir de AMD varyantı var ama 7600XT 4070'den düşük diye biliyorum;

Bir de bu var beyaz kasalı;

Ben örnek attım bunlardan iyi olan varsa Arda hocam da bakar.

Bu kadar üstlere çıkınca elimde bir sistem yok fakat arda hocam bir öneri yapar. İlla beyaz olmasını istemiyorsanız çok daha iyileri bulunur 45K'ya.

Hocam beyaz olarak kasa ve ekran kartı çok yeterli RAM'ler ve geri kalan parçaların beyaz olmak gibi bir şartı yok. Sadece kasa ve ekran kartı.

Hocam beyaz olarak kasa ve ekran kartı çok yeterli RAM'ler ve geri kalan parçaların beyaz olmak gibi bir şartı yok. Sadece kasa ve ekran kartı.

Bir de bu var hocam fiyatı bayağı iyiymiş. Bunları önerebilirim.

Attığım BLADE-WHITE sistem de iyi ama AM4 olması dezavantaj gibi. Onun dışında bir de SSD değişse iyi olabilir.

İfadeler: LTX

Hocam önerileriniz için sağ olun fakat ben RTX kullanmayı uygun düşünmüştüm. 2.sini görmüştüm fakat 16 GB RAM çok yeterli gelmiyor. Hal böyle olunca o sitede 32 GB'lik bir alternatif de yok.

Hocam aşağıya yazacağım toplama nasıldır.

Ekran kartı: COLORFUL iGame RTX 4060 Ti Ultra 8GB GDDR6 128Bit W OC 8GB-V DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci + Wraith Cooler - incehesap.com

RAM: Team T-Force DELTA RGB 32GB(2x16GB) 5600Mhz DDR5 CL32 Siyah Gaming Ram (FF3D532G5600HC32DC01) - incehesap.com

Sıvı soğutma: MSI MAG CoreLiquid 240R V2 White ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com

Kasa: Bitfenix Artemis 600W 80+ Bronze Beyaz ATX Mid Tower Kasa - incehesap.com

Anakart: Anakart konusunda cahilim önerebilirseniz sevinirim.

SSD: Team MP33 Pro 512GB 2400/2000MB/s NVMe PCIe Gen3x4 M.2 SSD Disk (TM8FPD512G0C101) - incehesap.com

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…