bilgisayar aayanbiri Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 37 3 Eylül 2023 #11 Jesus Wicked dedi: Az önce attığım linkteki sistemi al daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Hocam benim aldığım daha iyi değil mi?
Jesus Wicked dedi: Az önce attığım linkteki sistemi al daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Hocam benim aldığım daha iyi değil mi?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #12 bilgisayar aayanbiri dedi: Hocam benim aldığım daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, benim attığımı sipariş et.
bilgisayar aayanbiri dedi: Hocam benim aldığım daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, benim attığımı sipariş et.
bilgisayar aayanbiri Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 37 3 Eylül 2023 #13 Jesus Wicked dedi: Hayır, benim attığımı sipariş et. Genişletmek için tıkla... Ama seninki 16 RAM.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #14 bilgisayar aayanbiri dedi: Ama seninki 16 RAM. Genişletmek için tıkla... O parçaları RAM yüzünden almıyorsan senin sıkıntın ne diyelim. RAM yükseltilmeyen bir şey değil.
bilgisayar aayanbiri dedi: Ama seninki 16 RAM. Genişletmek için tıkla... O parçaları RAM yüzünden almıyorsan senin sıkıntın ne diyelim. RAM yükseltilmeyen bir şey değil.
bilgisayar aayanbiri Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 37 3 Eylül 2023 #15 Hyuuga Neji dedi: O parçaları RAM yüzünden almıyorsan senin sıkıntın ne diyelim. RAM yükseltilmeyen bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Knk benimkide iyi değilmi
Hyuuga Neji dedi: O parçaları RAM yüzünden almıyorsan senin sıkıntın ne diyelim. RAM yükseltilmeyen bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Knk benimkide iyi değilmi
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #16 bilgisayar aayanbiri dedi: Knk benimkide iyi değilmi Genişletmek için tıkla... O paraya değil. RAM 32 olması dışında hiç bir artısı yok. Hocamın attığı sistem hem 4060 Ti, hem AM5 ve 25000 TL.
bilgisayar aayanbiri dedi: Knk benimkide iyi değilmi Genişletmek için tıkla... O paraya değil. RAM 32 olması dışında hiç bir artısı yok. Hocamın attığı sistem hem 4060 Ti, hem AM5 ve 25000 TL.
bilgisayar aayanbiri Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 37 3 Eylül 2023 #17 Hyuuga Neji dedi: O paraya değil. RAM 32 olması dışında hiçbir artısı yok. Hocamın attığı sistem hem 4060 Ti, hem AM5 ve 25000 TL. Genişletmek için tıkla... Kanka saygısızlık olmasın ben pek anlamıyorum o yüzden ama herkes iyi demiş.
Hyuuga Neji dedi: O paraya değil. RAM 32 olması dışında hiçbir artısı yok. Hocamın attığı sistem hem 4060 Ti, hem AM5 ve 25000 TL. Genişletmek için tıkla... Kanka saygısızlık olmasın ben pek anlamıyorum o yüzden ama herkes iyi demiş.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #18 bilgisayar aayanbiri dedi: Kanka saygısızlık olmasın ben pek anlamıyorum o yüzden ama herkes iyi demiş. Genişletmek için tıkla... Dostum attığım sistemi al keyfine bak boş adam değiliz bir şeyler biliyoruz yani yanıt verenler olarak.
bilgisayar aayanbiri dedi: Kanka saygısızlık olmasın ben pek anlamıyorum o yüzden ama herkes iyi demiş. Genişletmek için tıkla... Dostum attığım sistemi al keyfine bak boş adam değiliz bir şeyler biliyoruz yani yanıt verenler olarak.
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 3 Eylül 2023 #19 bilgisayar aayanbiri dedi: 25.000 tl Kazma donma olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kazma donma olmaz hocam.
bilgisayar aayanbiri dedi: 25.000 tl Kazma donma olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kazma donma olmaz hocam.
bilgisayar aayanbiri Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 37 3 Eylül 2023 #20 Jesus Wicked dedi: Dostum attığım sistemi al keyfine bak boş adam değiliz bir şeyler biliyoruz yani yanıt verenler olarak. Genişletmek için tıkla... Kanka galiba seninkini alacağımda bunda ısınınca soğutma var mı?
Jesus Wicked dedi: Dostum attığım sistemi al keyfine bak boş adam değiliz bir şeyler biliyoruz yani yanıt verenler olarak. Genişletmek için tıkla... Kanka galiba seninkini alacağımda bunda ısınınca soğutma var mı?