R5 5600 ve RTX3060 sistem nasıldır?

Bir de ben kasa ve PSU 3K veriyorum toplam varsa 3K daha iyisi göster hocam bütçe daha çıkamam çünkü 1TB SSD kıssam olmaz 32 RAM ileri dönük olsun diye koydum işlemci zaten onu hiç kısamam yani PSU +kasa 3K oluyor

Sen bilirsin vallahi. Sonra WattMan hatası almada.

Varsa 3000tlye buyur hocam 100 200 TL aşağıda olur

Yav reis son olasak söyliyim hakkını helal et güzel pc topluyorsun acelem olmasa dediklerinden psu yu alırdım sadece diye düşünüyorum çünkü anakartı kasayı vs zaten beğendim ha ekran kartını ti yapar mıydım yapmazdım herhalde 3060 bana şimdilik yeter ilerde zaten gaming x trio oldugu için iyi satılır diye düşündüm zaten adam 3 portun kapağını çıkarmamış bile gayet iyi yani aslında işte bakalım hayırlı neyse çok teşekkür ederim en azından neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilerek kullanırım hayırlı geceler dilerim

İleriye dönük olsun diye 32 GB RAM alıp kötü PSU almak saçma bence. Tüm sistemi emanet ediyorsunuz. Bir de bunun uzun süre kullanımı var. Yorgun düştüğünde yine aynı stabilitesini devam ettirecek mi? 6800XT öküz gibi güç tüketiyor. Anlık peek yapınca yine kaldırabilecek mi? Ani dalgalanmaların altından kalkabilecek mi? Orta kalite olsa zaten yine yeterli derimde. O PSU düşük kalite. 1900 TL'ye dediğim PSU'yu alsan 1100 TL kalıyor. 500 TL daha ekleyip bu ekran kartını içine sokabilecek bir kasa alırsın veya SSD'den azıcık kısarsın. Bende 1600 MB okumaya sahip M.2 var. Hatta sağlığı bile %86 ya düştü ona rağmen aşırı hızlı. Yani 2000 MB ile 7000 MB SSD'yi günlük kullanımda fark etmezsin. Dosya aktarımında vs fark olur. Benim tavsiyem azıcık şu SSD'den kısman yönündedir.

Helal olsun tabii ki ne demek, hayırlı geceler.

Hocam bunun için bi konu açcam dedinizde mantıklı ssd hızından falan kışı dediniz kasayı falan almaya çalışcam

Hocam bunun için bir konu açacağım dedinizde mantıklı SSD hızından falan kışı dediniz kasayı falan almaya çalışacağım.

Hatta gerek kalmadı. Senin kasa 1100 TL'ye satılıyor. Dediğim güç kaynağı ile birlikte 3.093 TL tutuyor toplam. 93 TL yok deme şimdi bana.

Hocam 93 TL yok ahshsh neyse sağ ol reis ama ben gene de konu açayım bir belki daha iyi bir kasa+PSU toplarlar.

Hocam 93 TL yok ahshsh neyse sağ ol reis ama ben gene de konu açayım bir belki daha iyi bir kasa+PSU toplarlar.

Yahu nasıl 93 TL yok. Sisteminin linkini atsana bana. Belki RAM'in satıcısını falan değiştirir o 93 TL'yi hallederiz. Konu açıp etikle beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…