R5 5600 ve RX 580 sistem nasıldır?

Hocam Intel'e yaklaşmam ama güzel sistem kış geçiyor yani kahvaltımı PC'nin üstünde yapardım artık.

Hocam RX 580'e yanaşıyorsun B580'e mi yanaşmıyorsun? Bilgin yok galiba 500 serisinden kendim kullanıyorum o kart WattMan'dan geçilmiyor. Attığım B580 sistemi al geç.

Sistem bu: Sword | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Afox RX 580 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Kendim montajladım nasıl iyi midir? Ekran kartı için ileride değiştireceğim.

Sistem II değil sadece işlemci iyi dostum eğer ekran kartı alacaksan 1660'dan başka almamalısın eski ekran kartımdı her oyunda minimum 200 FPS veriyor şu anki ekran kartım ise RX590 bu neredeyse 0 benim gözümde bu yüzden aynı bütçeyle daha birçok ortalama bir bilgisayar alabilirsin.

b580 çok güzel bir kart

şuan hocam zaten intel kullanıyorum i3 12100f ve 90 dereceyi buluyor 240mm hava soğutma var 2 günlük ve kaliteli marka r5 5500 vardı eskidenonu sattım bunu aldım cidden r5 5500 daha iyidi hocam overclok la bile 65 dereceydi aynı soğutma birde

i5 14400f o fiyata gayet güzel hocam. Amd tarafına yaklaşmamızın sebebi fiyatıydı zaten.
hocam intel i ısınıyor diye almıyorum 3 anakart değiştirdim hepsi yandı hocam

Tamam hocam sorun yok. Ama o sistemi çok savunmaya çalışmayın. 25 k ya rx 7600 32 gb ramli sistem bulunabiliyor telefondayım @efebatiin hocam atacaktır.

Birinin açtığı konuya 25K'ya RX 580 sistem aldım diye başlık açsa çayı püskürtürdüm. Aman Hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…