R5 5600 ve RX 6650 XT sistem FPS'i Valorant'ta stabil değil

İşletim sistemi
Windows 11
Muhtemelen daha az program ve düşük ayar kullanıyor olabilirsiniz.
Olabilir. 1080p Medium ayarlarda PUBG oynuyorum. 7-7.5 GB ram kullanıyor. 570 4 GB"ım var.

22.10.2 driverı kullanmayı deneyin dün yayınlandı fps droplar daha az gibi geldi bana

Kapattım ancak sorun devam etti. CoilWhine direkt ekran kartından gelmiyor muydu? Bu oyundayken gelen bir cızırtı sesi.

Kapattım ancak sorun devam etti. Coilwhine direkt ekran kartından gelmiyor muydu? Bu oyundayken gelen bir cızırtı sesi.

GPU driveri DDU ile silip yeni gelen 22.10.2 sürümünü kurmanı tavsiye ederim donanım kaynaklı olmaz ise muhtemelen çözecektir.

GPU driveri DDU ile silip yeni gelen 22.10.2 sürümünü kurmanı tavsiye ederim donanım kaynaklı olmaz ise muhtemelen çözecektir.
Ancak sadece Valorant açıkken yaşadığım bir sorun bu. Valorant kaynaklı olma ihtimalı var mıdır? 22.8.2 Sürümünü kullanıyorum bu arada şuan.

Ancak sadece Valorant açıkken yaşadığım bir sorun bu. Valorant kaynaklı olma ihtimalı var mıdır? 22.8.2 sürümünü kullanıyorum bu arada şu an.

Denemekten zarar gelmez ses ayarlarını kurcalayabilir ya da driver güncelleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…