Merhaba, sistem özelliklerim şöyle;
PUBG oynarken birden mavi ekran almaya başladım ve bazen ise ekranım kilitleniyor, görüntü donuyor ve kulaklıktan cızırtı sesi geliyor.
Sadece manüel reset ile açabiliyorum bilgisayarı. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Steam üzerinden oyunnunuzun dosyalarını doğrulatın.
Windows Update kontrol edin. Herhangi bir güncelleme var ise yapın.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu komutları uygulayın: sfc /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Kodları yazdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
DDU ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırıp aşağıda linkini verdiğim ekran kartınız ile uyumlu sürücüyü "Windows 10" kısmından indirip kurun.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları
www.technopat.net
Not: Üstte yazdıklarımı eksiksiz yapın. CMD komutlarının sonuçlarını ve Memtest86 RAM testi sonuçlarını farklı bir cihazdan veya ekran görüntüsü ile çekip paylaşın.
İlk mesajımda size anakartınızın sitesini paylaştım. Orada BIOS yanında "Sürücüler / Araçlar" adında bir kısım var. Ankartınız için en güncel sürücüleri orada. Onları kurun demek istedim yanii.