R5 5600 ve RX 6650XT sistem nasıldır?

Bütçe
20000
@Alex Lawther, sizin belirttiğiniz RX 6700 XT modeli.
Efendim ben 6700XT iki marka sormuşum. Birincisi Powercolor marka ikincisi Asrock. İlk gönderiyi açarken ise 6650XT demiştim. Biraz karıştı burası ama tam anlayamadım yine dediğinizi.

@Alex Lawther hocam zaten RX 6700XT dışında çok alternatif bulamayacaksınız 7000TL bütçe dahilinde. RTX 3060Ti NVIDIA tarafında mevcut, belki bir mucize RTX 3070 bulabilirsiniz. Onun dışında attığımız ve attığınız modeller alınabilir duruyor. Gidin, test edin, emin olun, satın alın ve çok takılmayın.

Bahsettiğim ürün bu.
Ses konusunda bir rahatsızlığım yok. Önerirseniz satıcıya yazıp bir test edeyim. Çok teşekkürler!
3070, hmm önerinizi almış bulunmaktayım ona da bir el atayım efendim. Çok çok teşekkürler.

Bahsettiğim ürün bu.
İlk olarak bence şunu bir test edin diyeceğim de nerede edeceksiniz onu da bilmiyorum. İnternet kafelerde falan olabilir belki.

Hocamın dediği gibi en mantıklı seçenek şuan 6700XT 7K civarına. 7-7.5K arası 3070'ler var ama pek sağlıklı değiller gibi. Ankara'da değiller zaten.

Bence bir bilgisayarcı test ettirsem buna izin verir gibi geliyor bana.
6700xt daha kafama yattı benimde. Destekçi olan herkese çok teşekkür ederim .

Bir de burada ufak bir parantez açmak isterim. Satıcı teknobiyotik, duyduğuma göre dolandırıcılarmış. Şimdi günahını almayayım ama ufaktan açma şansınız var mıdır?

@Alex Lawther https://www.sahibinden.com/ilan/iki...paign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269 bu kartı denerken MSI Afterburner üzerinden fan ayarı yapmayı deneyin. Fanlar hızlı çalışıyor derken fan kontrolcülerinin çalışmamasından bahsediyor olabilir. Sürekli %100'de çalışıyor olabilir yani. Ses konusunda sorun yok demişsiniz ama almışken sorunsuz bir şey alınmalı bana kalırsa.

@Alex Lawther Teknobiyotik dolandırıcı değildir merak etmeyin. Fazlaca alışveriş yaptım oradan.

Teknobiyotik güvenilirdir hocam. Nerede okudunuz dolandırıcı olduğunu? Dark ve Arctic gibi firmaların yetkili satıcısı ya da distrübitörüydü yanlış hatırlamıyorsam.

İfadeler: WHT
Teknik olarak sorunu olmasın onu isterim zaten ama tek sorunu çok sesli çalışması ise sorun değil şahsi fikrim.

Teknobiyotik güvenilirdir hocam. Nerede okudunuz dolandırıcı olduğunu? Dark ve Arctic gibi firmaların yetkili satıcısı ya da distrübitörüydü yanlış hatırlamıyorsam.
Sitede forumlarıj birindiydi, önerebileceğiniz başka anakart var mıdır daha ucuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…