Hocam valla amazon gibi sitelere sadece güvenebilirim. Sizede zahmet olmazsa 25 bin bandında güzel bir şey toplarsanız sevinirim.Alinmaz.
MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MURAT GAMSIZ-MG1 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600X TRAY ASUS RTX 4060 ekran kartı ile tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Eger toplama sart ise toplayayim.
Hocam vallahi Amazon gibi sitelere sadece güvenebilirim. Size de zahmet olmazsa 25 bin bandında güzel bir şey toplarsanız sevinirim.
Hocam bu ne hız27 civarı bir şey yaptı yanlış hesaplamadıysam. 26 binede çıkabilirim bu arada.
Çok sağolun hocam. Dediklerinizi listeye aldım direk. Hazırkasa geçenlerde aldım ve maalesef sorunlu çıktı. Hala iade yapılacak mı ne olacak paramı geri alabilecek miyim diye diken üstündeyim. Yoksa dediğinz hazır sistem tam istediğim gibi bir sistem.Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.319,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.117,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İsterseniz boyle de alinabilir.
Eger hazir isterseniz bu olur, toplama isterseniz attigimdaki gibi alabilirsiniz. Alinabilir parcalarla attim. 750W tas gibi PSU. E ATX tas gibi kasa. En ucuz 750W alinabilir PSU 2K iken o 1K'ya geliyor kasa. FSP PSU.
CYBER-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-7500F Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
hangi sitede yaşadınız bu problemiÇok sağolun hocam. Dediklerinizi listeye aldım direk. Hazırkasa geçenlerde aldım ve maalesef sorunlu çıktı. Hala iade yapılacak mı ne olacak paramı geri alabilecek miyim diye diken üstündeyim. Yoksa dediğinz hazır sistem tam istediğim gibi bir sistem.