R5 5600 ve RX 7700 XT sistem için PSU önerisi

Bütçe
4000

darewolf

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, 600W bir PSU var elimde fakat sisteme yetmiyor sanırım ekran kartı ve işlemci kullanımı düşük oyunlarda. 750W veya daha yüksek bir PSU arıyorum. Bana uzun süre gidecek bir PSU arıyorum ileri zamanlarda bilgisayarımın bileşenlerini yükselteceğim.
İşlemci: R5 5600.
Ekran kartı: RX 7700XT.
Anakart: MSI B550A-PRO
RAM: Kingston Beast 3200MHz 32 GB (16x2)
2 adet SATA SSD 2 adet M.2 SSD kullanmaktayım. Güncel kullandığım PSU MSI MAG A600dn.

Delta GPS-1000DB 1000W 80+ Platinum Tam Modüler Güç Kaynağı bu model iyi midir marka güven vermedi çok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, 600W bir PSU var elimde fakat sisteme yetmiyor sanırım ekran kartı ve işlemci kullanımı düşük oyunlarda. 750W veya daha yüksek bir PSU arıyorum. Bana uzun süre gidecek bir PSU arıyorum ileri zamanlarda bilgisayarımın bileşenlerini yükselteceğim.
İşlemci: R5 5600.
Ekran kartı: RX 7700XT.
Anakart: MSI B550A-PRO
RAM: Kingston Beast 3200MHz 32 GB (16x2)
2 adet SATA SSD 2 adet M.2 SSD kullanmaktayım. Güncel kullandığım PSU MSI MAG A600dn.

Delta GPS-1000DB 1000W 80+ Platinum Tam Modüler Güç Kaynağı bu model iyi midir marka güven vermedi çok.

Delta gayet kaliteli bir marka. Aslında bayağı köklü bir firma, çoğu laptop adaptörünü zaten onlar üretiyor. OEM çalıştıkları için isimleri çok bilinmiyor. O modelin tek sıkıntısı, fanı standart PSU'lara göre biraz daha sesli ve kasana tam oturmama ihtimali var. Onun dışında gayet güzel bir PSU. Kasan nedir?

Delta gayet kaliteli bir marka. Aslında bayağı köklü bir firma, çoğu laptop adaptörünü zaten onlar üretiyor. OEM çalıştıkları için isimleri çok bilinmiyor. O modelin tek sıkıntısı, fanı standart PSU'lara göre biraz daha sesli ve kasana tam oturmama ihtimali var. Onun dışında gayet güzel bir PSU. Kasan nedir?

Game Booster GB-G3309b diye bir şey 😄 6 senedir kullanıyorum. Şu an kullandığım MSI PSU küçük geldi. 18 cm PSU'nun olduğu bölgenin genişliği.

Game Booster GB-G3309b diye bir şey 😄 6 senedir kullanıyorum. Şu an kullandığım MSI PSU küçük geldi. 18 cm PSU'nun olduğu bölgenin genişliği.
Uzunluk desteği lazım. Delta 190mm uzunluğunda çünkü. Bazı kasalara uymuyor.

Bir parça uydururum oraya olmazsa.

Yani eğer uydururum diyorsan alabilirsin. Gayet güzel bir PSU. Yanlız fan sesi normal PSU'lara göre daha sesli buna göre al.

35db heralde . Aliexpress de o şekilde belirtilmiş.

Fazla kalır hocam bana göre bilgisayar 15 saat felan çalışacak günde neredeyse. https://www.akakce.com/power-supply...00gd-f12s-gen5-1-1000-w-fiyati,989419218.html bu model iyimidir biraz daha bütçeyi artırıp sağlam birşey almak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı