Merhaba dostlar, 600W bir PSU var elimde fakat sisteme yetmiyor sanırım ekran kartı ve işlemci kullanımı düşük oyunlarda. 750W veya daha yüksek bir PSU arıyorum. Bana uzun süre gidecek bir PSU arıyorum ileri zamanlarda bilgisayarımın bileşenlerini yükselteceğim.
İşlemci: R5 5600.
Ekran kartı: RX 7700XT.
Anakart: MSI B550A-PRO
RAM: Kingston Beast 3200MHz 32 GB (16x2)
2 adet SATA SSD 2 adet M.2 SSD kullanmaktayım. Güncel kullandığım PSU MSI MAG A600dn.
Delta GPS-1000DB 1000W 80+ Platinum Tam Modüler Güç Kaynağı bu model iyi midir marka güven vermedi çok.
Delta gayet kaliteli bir marka. Aslında bayağı köklü bir firma, çoğu laptop adaptörünü zaten onlar üretiyor. OEM çalıştıkları için isimleri çok bilinmiyor. O modelin tek sıkıntısı, fanı standart PSU'lara göre biraz daha sesli ve kasana tam oturmama ihtimali var. Onun dışında gayet güzel bir PSU. Kasan nedir?
Uzunluk desteği lazım. Delta 190mm uzunluğunda çünkü. Bazı kasalara uymuyor.Game Booster GB-G3309b diye bir şey6 senedir kullanıyorum. Şu an kullandığım MSI PSU küçük geldi. 18 cm PSU'nun olduğu bölgenin genişliği.
Uzunluk desteği lazım. Delta 190mm uzunluğunda çünkü. Bazı kasalara uymuyor.
Bir parça uydururum oraya olmazsa.
Yani eğer uydururum diyorsanız alabilirsin. Gayet güzel bir PSU. Yalnız fan sesi normal PSU'lara göre daha sesli buna göre al.
35db sanırım. Aliexpress de o şekilde belirtilmiş.Karşılaştırabileceğim bir yer var mı? Kaç desibel mesela en yüksek sesi.
Fazla kalır hocam bana göre bilgisayar 15 saat felan çalışacak günde neredeyse. https://www.akakce.com/power-supply...00gd-f12s-gen5-1-1000-w-fiyati,989419218.html bu model iyimidir biraz daha bütçeyi artırıp sağlam birşey almak istiyorum.35db heralde . Aliexpress de o şekilde belirtilmiş.
135mm Fans Original Delta 13525 AFB1312M 13.5cm DC 12V 0.38A 2Wie Case Inverter Power Supply Server Cooling - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Fazla kalır hocam bana göre bilgisayar 15 saat felan çalışacak günde neredeyse. https://www.akakce.com/power-supply...00gd-f12s-gen5-1-1000-w-fiyati,989419218.html bu model iyimidir biraz daha bütçeyi artırıp sağlam birşey almak istiyorum.