R5 5600 ve RX 7700 XT sistem toplama tavsiyesi

MassiveStroke54

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayar toplamak istiyorum ve Ryzen 5 5600 işlemcisini ve RX 7700 XT ekran kartını seçtim. Darboğaz gibi herhangi bir sıkıntı olur mu? Bir de anakart A520 mi B550 mi seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bilgisayar toplamak istiyorum ve Ryzen 5 5600 işlemcisini ve RX 7700 XT ekran kartını seçtim. Darboğaz gibi herhangi bir sıkıntı olur mu? Bir de anakart A520 mi B550 mi seçmeliyim?
Olur. İşlemci olarak 5700X3D halleder. İkinci el bakabilirsin fiyatları tuzlu biraz. Gigabyte'ın B550M D3H modelini alabilirsin hem Micro hemde ATX destekliyor. bütün b550lerden daha iyi performans olarak.

Olmaz. 5600 sağlam işlemci 1080p darboğaz yapsa bile hissedeceğin kadar yapmaz.
Hocam arkadaş yapar demiş emin misiniz?

Forumlarda yapan arkadaşlar da olmuş.

4.4 GHz ile 3.5 GHz arasında fark var mıdır? Benim bahsettiğim Ryzen 5 5600 4.4 GHz de o yüzden soruyorum

Hocam arkadaş yapar demiş emin misiniz?

Evet eminim. Arkadaş neye göre hangi oyuna göre yapar dedi bilmiyorum ama Online oyunlardan bahsediyorsak Online oyunlarda hep bir darboğaz olur ama deneyimi kötü etkilemez. Darboğazı olabildiğince azaltmak istiyorsanız çözünürlüğü ve grafikleri arttırmanız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…