R5 5600 ve RX 7800XT darboğaz yapar mı?

Moon1Knight

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 5 5600 işlemcim var ekran kartımı RX 7800 XT'ye güncelledim ama daha takmadım, darboğaz yaşar mıyım? İşlemci mi Ryzen 7 5700X'e güncellesem yeterli olur mu? Darboğaz durumunda ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabiliyorsanız R7 5700X yapın, daha iyisi varken kim daha kötüsünü kullanır? Ancak R5 5600 yeterli olmaz ancak idare eder sanıyorum.

Ryzen 5 5600 işlemcim var ekran kartımı RX 7800 XT'ye güncelledim ama daha takmadım, darboğaz yaşar mıyım? İşlemci mi Ryzen 7 5700X'e güncellesem yeterli olur mu? Darboğaz durumunda ne tavsiye edersiniz?

1080p de kalacaksan 2 işlemci de her türlü darboğaz yapar. 2K ya geçersen bir nebze daha uyumlu olur.

Minimum 2K'da kullanılır. 1080P'de bayağı darboğaz yapar.

değiştirmeye de gerek yok gibi.

2K da darboğaz olmaz demiyorum işlemci ağırlıklı durumlarda görürsün biraz yetersiz kalacaktır işlemci. Ancak çoğunlukla yeterli olur. İleri de AM5 bir işlemciye geçiş yaparsan mis gibi olur.
Anakartım Am4 tabanlı sağlam bi değişim gerekli oluyor öyle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…