R5 5600 ve TUF RTX 3070 OV2 sistem için monitör önerisi

Bütçe
4000

HD06

Kilopat
Arkadaşlar merhaba.

Henüz yeni R5 5600 - TUF 3070 ocv2 sistem aldım fakat hemen monitör de almam lazım. çünkü şu an 75Hz Acer 720p sadece VGA girişli monitörüm var.
Zaten sistemi de aylar sonra zor bütçe ayırıp alabildim, o yüzden monitör içinde bütçem kısıtlı (3000-4000).
Kullanım olarak PC'de tarayıcıda çok vakit geçiriyorum ve güncel tüm oyunları, özellikle FPS oyunlarını çok oynuyorum.
Sizden ricam bu sistem için alabileceğim monitör önerisinde bulunabilir misiniz veya hangi özelliklere dikkat etmem gerekir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba.

Henüz yeni R5 5600 - TUF 3070 ocv2 sistem aldım fakat hemen monitör de almam lazım. çünkü şu an 75Hz Acer 720p sadece VGA girişli monitörüm var.
Zaten sistemi de aylar sonra zor bütçe ayırıp alabildim, o yüzden monitör içinde bütçem kısıtlı (3000-4000).
Kullanım olarak PC'de tarayıcıda çok vakit geçiriyorum ve güncel tüm oyunları, özellikle FPS oyunlarını çok oynuyorum.
Sizden ricam bu sistem için alabileceğim monitör önerisinde bulunabilir misiniz veya hangi özelliklere dikkat etmem gerekir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bütçe artarsa bunlara bakılabilir:

@Sad Frog, Aoc'un modeli güzele benziyor hocam, Asus tuf serisinden de bu fiyat aralığında alınabilecek muadil özellikli monitör var mıdır?

24 inç muadil olarak bu var. Fakat özellik olarak AOC ve HP'ye göre daha aşağılarda bir monitör. Bütçe çıkıyorsa AOC ya da HP tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı