Aslında PC kasası hakkında pek bilgim yok hem de fiyatları hakkında. Sizlerden birkaç şey isteyeceğim.
1) vereceğim sistem birbiri ile uyumlu mu?
2) bu sisteme uyumlu bir kasa önerebilir misiniz 1000TL civarı olsa iyi olur.
3) vereceğiniz kasanın fanları ve PSU'su hakkında bilgi verirseniz mükemmel olur. Yani ekstra fan almama gerek var mı? PSU'yu değiştirmeme veya almaya gerek var mı?
3) vereceğiniz kasanın fanları ve PSU'su hakkında bilgi verirseniz mükemmel olur. Yani ekstra fan almama gerek var mı? PSU'yu değiştirmeme veya almaya gerek var mı?
Bunları aldın mı? Almadıysan ne kadar tutuyor söylersen iyi olur. 970 EVO fosil SSD ve sistemin PCIe 4.0 destekliyor, 3.0 almana gerek yok. Bir de 4060 Ti 16 GB yine bomboş bir kart 7700 XT, 4070 gibi alternatifler varken.
Sistemi ben topluyorum farklı sitelerden alıp -tabii ki de güvenilir yerlerden- fiyatı söylediklerimle beraber 30k yapıyor düz hesap fakat daha monitör klavye vs almadım sadece yazdıklarım.
Kendin toplasan da çok pahalı. 35K'ya 7500F ve RTX 4070'li sistem olduğunu varsayarsak 5600 ve 4060 Ti gibi düşük donanımlarla 970 gibi eski SSD'ler tercih etmek bayağı kazık.
Kendin toplasan da çok pahalı. 35K'ya 7500F ve RTX 4070'li sistem olduğunu varsayarsak 5600 ve 4060 Ti gibi düşük donanımlarla 970 gibi eski SSD'ler tercih etmek bayağı kazık.
Bunu almasan bile en azından işlemci ve ekran kartı tercihini tekrar gözden geçirmelisin.
Gerçekten o kadar kötü bir tercih mi yapmışım ya neyse ki satın almadım uyarı için teşekkürler! Ekstra bir şey sormak istiyorum. Bu verdiğiniz sistemdeki SSD'yi 1TB olarak tercih etmek istiyorum sizce hangisini tercih etmeliyim? +2000TL'ye kadar sorun yok.
Gerçekten o kadar kötü bir tercih mi yapmışım ya neyse ki satın almadım uyarı için teşekkürler! Ekstra bir şey sormak istiyorum. Bu verdiğiniz sistemdeki SSD'yi 1TB olarak tercih etmek istiyorum sizce hangisini tercih etmeliyim? +2000TL'ye kadar sorun yok.