mkrbrn Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #11 Artyom Alekseyevich dedi: Olmaz. Performansı asıl etkileyen işlemci ve ekran kartları aynı model zaten. Diğer parçalar da benzer performansta. 2000 TL daha ucuz olduğu için attım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bunu alacağım. The Prodigy dedi: Aradaki farka Se224XT + Kingston Fury beast ya da sıvı soğutma alınır. Genişletmek için tıkla... Bu sistemde işlemci soğutucu dahil değil öyleyse? Son düzenleme: 29 Eylül 2022
Artyom Alekseyevich dedi: Olmaz. Performansı asıl etkileyen işlemci ve ekran kartları aynı model zaten. Diğer parçalar da benzer performansta. 2000 TL daha ucuz olduğu için attım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bunu alacağım. The Prodigy dedi: Aradaki farka Se224XT + Kingston Fury beast ya da sıvı soğutma alınır. Genişletmek için tıkla... Bu sistemde işlemci soğutucu dahil değil öyleyse?
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 29 Eylül 2022 #12 mkrbrn dedi: Teşekkürler. Bunu alacağım. Bu sistemde işlemci soğutucu dahil değil öyleyse? Genişletmek için tıkla... Stok fan vardır fakat daha iyi soğutur benim attığım, alternatif olarak Snowman t6 ya da t6 ultra bakılabilir.
mkrbrn dedi: Teşekkürler. Bunu alacağım. Bu sistemde işlemci soğutucu dahil değil öyleyse? Genişletmek için tıkla... Stok fan vardır fakat daha iyi soğutur benim attığım, alternatif olarak Snowman t6 ya da t6 ultra bakılabilir.