Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 19 Haziran 2023 #11 Lisser dedi: 5600 daha mantıklı olabilir o zaman, Nays ile satın alımda 3000TL'ye falan gelecektir, yanına da kule tipi soğutucu çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben soğutucu fan falan takmayı bilmiyorum da hazır sistem aldığım da yanına eklesem olur mu?
Lisser dedi: 5600 daha mantıklı olabilir o zaman, Nays ile satın alımda 3000TL'ye falan gelecektir, yanına da kule tipi soğutucu çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben soğutucu fan falan takmayı bilmiyorum da hazır sistem aldığım da yanına eklesem olur mu?
B bblokee Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #12 5600.
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #13 Yamaner dedi: Ben soğutucu fan falan takmayı bilmiyorum da hazır sistem aldığım da yanına eklesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Özelleştirme seçenekleri tırt oluyor genelde, ayrı almanızı öneririm. Takmak çok zor değil, yok mu tanıdığınız falan?
Yamaner dedi: Ben soğutucu fan falan takmayı bilmiyorum da hazır sistem aldığım da yanına eklesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Özelleştirme seçenekleri tırt oluyor genelde, ayrı almanızı öneririm. Takmak çok zor değil, yok mu tanıdığınız falan?
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 19 Haziran 2023 #14 Lisser dedi: Özelleştirme seçenekleri tırt oluyor genelde, ayrı almanızı öneririm. Takmak çok zor değil, yok mu tanıdığınız falan? Genişletmek için tıkla... Yok ama konu açsam burada yardımcı olunur diye düşünüyorum çok zor değilse denerim takmasını.
Lisser dedi: Özelleştirme seçenekleri tırt oluyor genelde, ayrı almanızı öneririm. Takmak çok zor değil, yok mu tanıdığınız falan? Genişletmek için tıkla... Yok ama konu açsam burada yardımcı olunur diye düşünüyorum çok zor değilse denerim takmasını.