Yaklaşık 1 2 gün önce 5600X sipariş etmiştim ve işlemciyi iade ettim kargoya çıkarılmadan 4bin TL'ye kadar bütçem var. 5600 ile aralarında çok büyük farklar yoksa 5600 alacağım. Kalan parayla ya da üstüne ekleyerek soğutma almaya planlıyorum ama aralarındaki fark nedir?
Aradaki fark fiyattır. Fiyattan başka fark yok
R5 5600 alıp minik OC yaparsanız zaten R5 5600X'in önüne rahatça geçiyor. OC yapmazsanız da eşit güçte işlemciler. 100 liradan fazla para vermeye değmez.
Aradaki fark fiyattır. Fiyattan başka fark yok
R5 5600 alıp minik OC yaparsanız zaten R5 5600X'in önüne rahatça geçiyor. OC yapmazsanız da eşit güçte işlemciler. 100 liradan fazla para vermeye değmez.
Vatandan alacağım bu sefer ve 5600X 4.271 TL 5600 3.635 arada 600 TL gibi bir fark var üstüne biraz ekleyip soğutucu alacağım. Ama nasıl bir soğutucu alacağım hiç bilmiyorum.
Vatandan alacağım bu sefer ve 5600X 4.271 TL 5600 3.635 arada 600 TL gibi bir fark var üstüne biraz ekleyip soğutucu alacağım. Ama nasıl bir soğutucu alacağım hiç bilmiyorum.
Neden vatandan almak istediğini bilmiyorum ama amazonda 2955 lira yanınada arkadaşın üstte önerdiği soğutucuyu alır kafanız rahat takılırsınız. 600 lira diye 5600x'den kaçıp vatana 600 lira bayılmak mantıklı değil.
Neden vatandan almak istediğini bilmiyorum ama Amazon'da 2955 lira yanına da arkadaşın üstte önerdiği soğutucuyu alır kafanız rahat takılırsınız. 600 lira diye 5600X'den kaçıp vatana 600 lira bayılmak mantıklı değil.
Şu açıdan olası bir bozulmada başka birşeyde yüz yüze konuşabileceğim şikayetimi alabilecek birileri lazım diye Amazon'dan almak daha mantıklı ama bozulduğu zaman ya da bozuk geldiği zaman yenisini verecekler mi gidip gelmesi falan var.
Şu açıdan olası bir bozulmada başka birşeyde yüz yüze konuşabileceğim şikayetimi alabilecek birileri lazım diye Amazon'dan almak daha mantıklı ama bozulduğu zaman ya da bozuk geldiği zaman yenisini verecekler mi gidip gelmesi falan var.