R5 5600 vs R5 5600X

Eser nnvdia

Femtopat
Daha fazla  
Bazi videolar var X modeli 30 FPS fark atiyor. Bazilarinda ise sadece 3 FPS fark atiyor, hangi video dogru anlayamadim. Aralarinda 30 FPS fark var mi gercekten?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasında çok az FPS farkı var. Ekstra para vermeye değmez bile.

Bazi videolar var X modeli 30 FPS fark atiyor. Bazilarinda ise sadece 3 FPS fark atiyor, hangi video dogru anlayamadim. Aralarinda 30 FPS fark var mi gercekten?

X ile 5600 farkina odeyecegin parayi 5600 alip, yanina sogutucu alip guzel bir sekilde devam edebilirsin.

200 MHz fark var, 5600 modelinin 200 MHz gucunu artir X oluyor. 30 FPS fark olmamali.

X ile 5600 farkina odeyecegin parayi 5600 alip, yanina sogutucu alip guzel bir sekilde devam edebilirsin.

200 MHz fark var, 5600 modelinin 200 MHz gucunu artir X oluyor. 30 FPS fark olmamali.
Aynen hocamın dediği gibi yapabilirsin zaten o farka iyi bir soğutucu alırsan Overclock ile aradaki frekans farkını da kapatırsın.

5600 +kule tipi soğutucu ile overclock yorumlarına katılıyorum. 5600X'in fabrika çıkışlı halinden dana iyi hale getirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…