Bu overclock olayinida anlamiyom zaten fps oyunlari için yeterli işlemciler.Overclock yapilmayacaksa asla degmez. 1 2 FPS oynuyor arada. 2 tane zurna dürüm yersin daha iyi.
Biri 3700 biri 4000 hocam X olan daha pahalı.5600 şu an daha pahalı diye biliyorum. Ben X kullanıyorum ve 4.9GHz'ye boostlanıyor. 5600 bu kadar çıkmıyor diye biliyorum.
5600 şu an daha pahalı diye biliyorum. Ben X kullanıyorum ve 4.9GHz'ye boostlanıyor. 5600 bu kadar çıkmıyor diye biliyorum.
4 k bütçem vardı 5 5600 ve mx4 macun aldım vallaha.Geçen hafta İtopya'da 5600X daha ucuzdu. Değişmiş demek ki. Ben olsam 5600X alırdım 300 lira para değil.
4.9GHz'ye boostlanıyor.
İyi iyi mantıklı hayırlı olsun.4 k bütçem vardı 5 5600 ve mx4 macun aldım vallaha.
Bu özelliklere aradaki fark değer bence.Dedigim gibi hocam overclock yapilmayacaksa 100TL bile olsa aradaki fark dusunmek lazim iki islemci arasinda. 5600X in tek avantaji daha dayanikli transistorler ve daha kaliteli bir silikon demek yanlış olmaz hiç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.