R5 56000X sistemde oyun performansı için Windows 10 vs. 11

uchin

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bilgisayarın kargosunu bekliyorum ve bu sırada ISO USB'mi hazır etmek istiyorum. Sistemin özellikleri kabaca; R5 5600X, RTX 3070, 16 GB 3200MHz RAM. Oyun için aldım zaten bilgisayarı, W11 mi yoksa Windows 10 mu oyunlarda daha çok performans gösterecektir bana?

Windows 11 olur ama o işlemci tamamıyla Windows 10'a optimize olduğu için Windows 10 daha iyi.

Tam anlamıyla fark etmez.
Bir iki oyunda 11in ek optimizasyonları vardı o sebeple 11, eskiciliğin lüzumu yok artık çok güzel çalışıyor 11.

Tam anlamıyla fark etmez.
Bir iki oyunda 11in ek optimizasyonları vardı o sebeple 11, eskiciliğin lüzumu yok artık çok güzel çalışıyor 11.
Yok oldcu tayfadan değilim, ilk kez oyun bilgisayarım olacak ve tam performans alacak işletim sistemini öğreniyorum.

Selam arkadaşlar, bilgisayarın kargosunu bekliyorum ve bu sırada ISO USB'mi hazır etmek istiyorum. Sistemin özellikleri kabaca; R5 5600X, RTX 3070, 16 GB 3200MHz RAM. Oyun için aldım zaten bilgisayarı, W11 mi yoksa Windows 10 mu oyunlarda daha çok performans gösterecektir bana?

Kardeşim bende R5 5600X 3060 Ti 16x2 3600 MHz RAM sistem topladım oyun için Windows 10 64 Bit sistem kurdum çünkü çoğu yerde Windows 10 daha rahat çalışıyor dediler ve gerçekten de öyle oldu sistem tıkır tıkır çalışıyor hiçbir problem yaşamadım 6 ay oldu seri ve hızlı çalışıyor. Benim önerimde sana Windows 10 64 Bit olur. Windows'un sitesinden indirdim işletim sistemini lisansıda sağlamlisans diye bir site var oradan ben aldığımda 76 TL idi şu an biraz zam gelmiş olabilir güvenilir bir site bende buradaki forumdaki arkadaşlardan duydum ve oradan aldım 2 bilgisayarada lisansı.

Anladım, son kez YouTube'den bir kaç karşılaştırmaya bakıp kararımı açıklayacağım sanırsam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı